Rade Lazić podneo 2 tužbe protiv Kristijana Golubovića: Tražićemo novčanu i zatvorsku kaznu!

Lazić je zbog javnih pretnji i uvreda pokrenuo dve krivične tužbe protiv Golubovića

  • 11
Rade Lazić, Kristijan Golubović Foto: Nikola Tomić

Neprijateljstvo između rijaliti zvezde Kristijana Golubovića (50) i pevača Radeta Lazića (30) traje još od rijalitija "Farma" 2015. godine.

Naime, njihov sukob je pre 5 godina pred kamerama prerastao u fizički obračun, nakon čega je Kristijan diskvalifikovan iz "Farme".

Tenzija između njih dvojice nije se smirila ni posle toliko godina, a početkom 2020. godine Rade je napisao ironičnu pesmu o Kristijanu, koji mu je nakon toga javno pretio.

On je zatim podneo krivičnu prijavu protiv Golubovića jer mu je, kako kaže, ugrožena sigurnost, pa je rekao:

- Tačno je da je pokrenuta tužba protiv Kristijana Golubovića, tačnije dve tužbe. Ne želim puno da pričam o tome u ovom trenutku, ali dosta je više da slušam razne pretnje i uvrede od tog kompleksaša u čije lovačke priče iz Nepričave veruje, izgleda, samo on.

- Od onog trenutka kada je moje dete i porodicu uzeo u ona lažljiva usta, rešio sam što se u narodu kaže da ga teram do "Božije kuće". Sigurno je da ćemo na sudu pored novčane naknade tražiti i zatvorsku kaznu. I ono što je najbitnije sav novac koji dobijem od ovog suđenja ići će u humanitarne svrhe - zaključio je on.

U video snimku ispod teksta pogledajte fizički okršaj između Kristijana i Radeta u "Farmi 6".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mark

    6. oktobar 2020 | 21:24

    A ko je ovo?

  • rodjo

    6. oktobar 2020 | 21:39

    Podrska za krileta!!!

  • Putin R.S

    6. oktobar 2020 | 23:19

    Kaze da ga nije strah i da neveruje "lovackim" pricama, a podnosi prijavu zbog ugrozavanja bezbednosti. Ako si frajer onda ne podnosi tuzbe, nego budi m....a, a ne cava i p....a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA