Marko Kon: Smršao sam 200 kilograma, mogao bih 50 dana ništa da ne jedem

- Ljudima deluje da je to malo hrane, ali meni je dovoljno. Imam dosta masnih rezervi - rekao je Kon o svom režimu

  • 2
Marko Kon Marko Kon, Foto: Marko Jovanović

Muzičar Marko Kon priznaje da ceo život kuburi sa viškom kilograma i da je stalno na nekoj dijeti, te da je ukupno, tvrdi, smršao čak 200 kiklograma.

Međutim, iako izgubi kilažu, višak se ubrzo i vrati. On je do sada naviše imao 152 kilograma, a prilikom jedne dijete brzo je skinuo čak 36 kilograma.

- Jao, stalno sam na nekoj dijeti. Trenutno imam 128 kilograma, nadam se da ću nastaviti da ih gubim. Kad se saberu i oduzmu sve moje dijete, smršao sam sigurno 200 kilograma u životu! Nažalost, to se sve vraćalo, ali ne odustajem - kaže Marko za Hit informer i istakao da traga za režimom ishrane od koeg se mršavi.

- Nisam od ljudi koji mogu da jedu balansirano! To preporučuju nutricionisti. Osećam stalnu glad i onda kršim dijetu! Ako mi dozvole zalogaj pice, uzeću odmah celo parče. Shvatio sam da ili jedem sve i mnogo ili gotovo ništa - pispričao je Kon i podelio svoje iskustvo.

- Mesec dana sam bio vegan i živeo sam na supama od povrća. Posle sam ubacio malo jogurta ili pavlake u čorbu. Nije bilo radosti u toj ishrani, ali mi nije bilo ni teško. Naredni mesec probao sam keto dijetu, u kojoj se jedu masna mesa, i to mi je prijalo! Lepo se gube kilogrami, a pun sam energije. Najmanje sam osećao glad s tom ishranom - ispričao je muzičar.

Marko ističe da je sada na svojoj dijeti koja se naziva "malo jedem", gde je doručak: jedno parče tostiranog hleba, namazanog humusom, užina: hladan crni čaj sa limunom, bez šećera, ručak: četvrtina pljeskavice ili grilovana piletina i večera: kašika pire krompira.

- Bio sam nedavno na ručku sa Ognjenom Amidžićem. Naručio sam goveđu supu i u tanjiru ostavio rezanca, a on je jeo rižoto s lignjama. Uzeo sam jednu kašiku od njega. Ujutru pojedem samo pola tostiranog hleba s nekim laganim namazom, za večeru nekoliko zalogaja, na primer pirea ili pirinča... - rekao je Marko.

- Ljudima deluje da je to malo hrane, ali meni je dovoljno. Imam dosta masnih rezervi. Mogao bih 50 dana ništa da ne jedem i normalno da funkcionišem. Ponekad gricnem i nešto slatko, na primer, jednu čokoladnu dražeju sa kikirikijem. Planiram i to da izbacim - zaključio je Kon.

Marko Kon sada:

Video: Tamara Milutinović dovela je svoju liniju do savršenstva, razlog nije dijeta već loš apetit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA