≫ 

Evo ko je seksi Hrvatica koja je ukrala svu pažnju na Pejovićevom nastupu u Beogradu

Anica Kovač je sinoć uslikana na nastupu srpskog pevača u jednom beogradskom lokalu

  • 5
Anica Kovač Anica Kovač; Foto: Instagram/anica.kovac

Bivša hrvatska manekenka Anica Kovač (44) se sinoć pojavila u jednom poznatom beogradskom restoranu i svojom lepotom je oduševila sve prisutne.

Naime, Anica koja je 1995. godine bila prva pratilja na izboru za Mis Sveta se sinoć pojavila u Beogradu, uživala je u muzici i fotografisala se sa folk pevačem Miletom Kitićem na nastupu Aca Pejovića.

Svojom lepotom oduzimala je dah gostima u restoranu, a evo šta je zanimljivo u njenom životu.

Ko je Anica Kovač?

Bivša manekenka je poznata po ljubavi sa hrvatskim fudbalerom Robertom Kovačom (46), s kojim je još uvek u srećnom braku.

Ona se za Roberta udala 2001. godine, a dve godine kasnije dobili su ćerku Leticiju (17). Godine 2007. dobili su sina Marka (13), a 2008. godine ćerku Viktoriju (12).

Ono što sve oduševljava jeste njihova ljubavna priča.

Anica i Robert su se prvi put zaljubili jedno u drugo kada je ona imala 18, a on 20 godina. Tada su uplivali u vezu koja je trajala samo nekoliko meseci.

Ona se zatim posvetila manekenstvu i 1995. ponela titulu najlepše Hrvatice, a potom i prve pratilje na izboru za Mis sveta na kom je pobedila Venecuelanka Žaklin Maria Agilera (43). Robert se posvetio fudbalu u rodnom Berlinu, a zatim je imao nekoliko novih devojaka.

S jednom fatalnom Nemicom stupio je u prvi brak, ali su se venčali samo kod matičara. Anica je za to vreme, tvrde hrvatski mediji, bila u vezi s Tuđmanovim telohraniteljem Ivanom Lovrićem, ali su sve njihove veze bile kratke i prolazne.

Nakon Robertove izričite želje, hrvatski sportski agent Zdravko Mamić je ponovo spojio Anicu i Roberta i javnost je saznala za njihovu vezu 2000. godine.

Anica je želela da se venčaju u crkvi, pa je joj je Robert ispunio sve želje, a čitava ceremonija odigrala se pred 350 gostiju. Prvo su živeli u Minhenu, a zatim su se selili u gradove u kojima je Robert igrao fudbal, ali su se posle mnogo godina vratili u Zagreb.

- Meni je porodica na prvom mestu. Živim za svoje troje dece i za svog muža i to želim i da zadržim. Deca i muž su formula za moju sreću. Mislim da je svako u životu srećan na svoj način. Treba samo pustiti srce da voli. Nema mi ničeg lepšeg nego kad vidim svoje troje dece i Roberta zajedno. Teško mi je to da opišem - rekla je Anica u jednom intervjuu.

Video: Pobednica Zadruge 3 je Iva Grgurić!

(Telegrf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    8. oktobar 2020 | 16:06

    Sve sve ali slikati se sa Miletom Kiticem je previse.

  • Istina

    8. oktobar 2020 | 16:55

    Kažu oni su u EU i kod njih je sve bolje, a pola hrvatske se preselilo u Bg i Srbiju. Od dobrog se ne beži, pogotovo ne u gore...

  • Harry

    8. oktobar 2020 | 18:50

    "Fatalna" Nemica je bila pravoslavna srpkinja rodjena u Berlinu. Roditelji i brat Niko su bili zbog toga protiv tog braka i mesali su se sve dok se nisu na kraju razveli. To je bila Robertova velika ljubav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA