≫ 

Marija Karan komentarom razbesnela ljude u Srbiji: "Pre 10 godina kod nas nisu ni koristili mejl"

"Može devojka iz sela da ode, ali selo iz devojke nikad", jedan je od komentara na Tviteru

  • 85
Marija Karan Marija Karan, Printskrin: TV Prva

Marija Karan uključila se jutros, 13. oktobra, u "Jutro" na Prvoj televiziji, gde je izgovorila nešto zbog čega Tviter sada "gori" od komentara.

Naime, ona je pričala o svom poslu, nakon čega je, smatraju mnogi iz Srbije, ponizila ljude koji ovde žive.

- Mislim zbog kovida i svega što se dešava je malo sve stalo. Inače, imam svoj projekat koji razvijam, svoju priču koju ću uskoro biti spremna da podelim sa vama. Radim na tome već dugi niz godina, lično sam napisala tu priču, naravno da želim da to produciram, te da igram u tom filmu. To je nešto što razvijam sa svojim producentima i piscima, to je nešto na čemu intenzivno radim poslednjih meseci. Nadam se da će ugledati svetlost dana - izjavila je glumica koja sve nade polaže u svoje novo "čedo", a potom objasnila da već mesecima ima sopstveni biznis kojim se bavi.

- Ovde u Londonu već petnaest godina imam svoje agente, a u Americi imam svog menadžera, tako da sam skoro imala dve audicije, ipak sve stalo. Inače, pored glume, što je moj, naravno, omiljeni posao, imam još jednu karijeru koju sam razvila u poslednje četiri godine. Ja sam pronašla, odnosno ostvarila, da kažem, firmu i fondaciju sa bazom u Los Anđelesu.

- Ušla sam u celu priču kao kolekcionar, kao neko ko je ljubitelj umetnosti, kao neko ko poznaje tu scenu veoma dobro. Prosto sam poželela da vratim svom narodu i regionu svoje znanje, da tu scenu približim ostatku sveta i pomognem tim mladim umetnicima - izjavila je Marija koja nije mogla da objasni tačno čime će se sve baviti njena kompanija.

- Kako si to tačno zamislila? - upitao ju je voditelj Filip Čukanović.

- Imam svoje partnere sa kojima radim, od Los Anđelesa, Njujorka, Švajcarske. U našem projektu imamo uspešnih umetnica sa naših prostora koje su članovi i čine jedno telo Balkan Project-sa. Bavimo se obrazovanjem...

Na Filipovo pitanje kada ćemo Mariju gledati na domaćem terenu, glumica je rekla:

- Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London, tada ljudi kod nas nisu koristili ni mejl adresu, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju "Pet". Govori se o nekim novim projektima, ali za sada imam ovu svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, pa ta hiperprodukcija može i da računa na mene.

"Velika glumica, klasično kvazigastarbajtersko...", "Ako ti draga seljančice nisi imala e-mail, znala i koristila ga, drugi su ga kod nas koristili, već 27 god", "Kaže Marija Karan da pre deset godina kad je ona otišla iz Srbije mi nismo koristili ni e-mail, uvek kaskamo za svetom i zaostajemo... Jbt, može devojka iz sela da ode, ali selo iz devojke nikad", neki su od komentara na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA