≫ 

"Da je više ne vidimo u Srbiji, ako smo toliko loši!" Zorica žestoko o Mariji posle blamantne izjave

- Svi su oni, kao, iznad nas, a svi potiču iz Srbije. Dosta mi je ponižavanja Srba i Srbije - kaže pevačica

  • 46
Zorica Marković, Marija Karan Zorica Marković i Marija Karan, Foto: Nikola Tomić, TV Prva

Zorica Marković imala je žestok komentar na izjavu Marije Karan "o Srbima i mejl adresama".

Naime, glumica je juče, 13. oktobra, u programu Prve televizije, rekla sledeće:

Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London, tada ljudi kod nas nisu koristili ni mejl adresu, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju "Pet". Govori se o nekim novim projektima, ali za sada imam ovu svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, pa ta hiperprodukcija može i da računa na mene.

Zorica na ovo kaže da su svi oni koji su otišli iz Srbije "kao, iznad nas, a svi potiču iz Srbije".

- Ko je, bre, ona, da tako lupeta?! Ovo je strašno, što čujem od jedne, kao, glumice. Rođena je ovde, pa se uključila da piški i kaki po Srbima. Šta će jadna, raspuštenica. Pokondirila se, digla nos. Stvarno, ne daj Bože da sam bila tu, ja bih joj pljunula jednu šlajmaru u lice. Ja to, bre, ne mogu da razumem. Pun mi je ku*ac više takvih!

- Svi su oni, kao, iznad nas, a svi potiču iz Srbije. Dosta mi je ponižavanja Srba i Srbije. Ako smo toliko loši, neka onda idu u tri lepe i da ih više ne vidimo ovde - rekla je Markovićeva za Srpski telegraf.

Seksi scene Marije Karan u seriji "Pet":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    14. oktobar 2020 | 11:21

    Ovi što ovako trenutno pričaju o Srbiji, uvek se vrate u istu ili traže ruku spasa od iste. I to obično se sete Srbije kada su u nekom problemu ,tipa šutne ih muž, uzme im decu, ostanu bez posla i para i sl. Možda da i knjigu izdaju.

  • Срб

    14. oktobar 2020 | 10:10

    Браво Зорице Где су те светске каријере за дотичну Шта је направила мирјана јоковић ђуричко се бар иселио са породицом дугалић годинама прети да не може да живи са петоро деце Па идите ко вам брани али после пљувачине по Србима и Србији немојте се враћати као милош тимотијевић Туђе је све боље и далеко вам лепа кућа

  • Ivi

    14. oktobar 2020 | 19:33

    Marija nije nista lose rekla,i uopste ne mislim da je u losem kontekstu sve to komentarisala. A i tako je,jer ja pre 10 godina nisam jos imala Smartphone, a email sam jako retko koristila .Kao i vecina nas ,tada....i onda jedna besna,negativna,nacionalisticki i zlobno nastrojena Zorica se nadje uvredjena!!????i odmah se vredja,izdise Srbiju i srpstvo...zeno Bozija idi popij lek ,smiri zivce i prekini da mesas babe i zabe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA