Nada Topčagić došla na sahranu Bore Drljače, pa javno iskazala bes: To je bruka i sramota!

Nada i Era ispratili su svog velikog prijatelja i kolegu na večni počinak

  • 11

Nada Topčagić i Era Ojdanić danas su ispratili svog velikog prijatelja i kolegu Boru Drljaču na večni počinak. Ispratili su ga u suzama, kao i brojne njegove kolege koje su se u sredu, 14. oktobra, okupile na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

- Bruka i sramota da nigde komemoracija nije održana za Boru Drljaču - zamerila je Nada Topčagić, dok je sa Erom stajala ispred kapele, a sa njom se složio i Ojdanić.

- Samo znaš, Andrija, da je trebalo za Boru Drljaču negde neka komemoracija da se održi...

- U Radio Beogradu, tu mu je bilo mesto. Ovo je dokaz ovog naroda i medija koliko je bio veliki, koliko je bio dobar čovek, dobar kolega i sve ostalo. Ovo je dokaz kakav je Bora bio i kolika je bio zvezda - izjavio je Era.

- Ne znaju, oni samo misle Bora se zeza. Za vreme Jugoslavije on je bio rame uz rame Silvani, Tozovcu, Cunetu, Safetu Isoviću, pokojnom Kvaki... On je bio za vreme Jugoslavije zakon! Pitajte, deco, svoje roditelje. Bio i ostao veliki. Ja mu se divim kako je on pričao pred smrt... Ja bih jaukala na sav glas, pala bih mrtva - rekla je Nada.

- Nije se dao... - dodao je Era.

Snimak pogledajte na početku teksta. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cane kurbla

    14. oktobar 2020 | 17:02

    O pokojniku sve najlepše, ali ako se za zaslužne građane počnu proglašavati pevači poput njega, Ere, Točagićke... onda smo u ozbiljnoj krizi merila vrednosti.

  • Kb

    14. oktobar 2020 | 15:42

    Nezna nasa omladina sta je Bora i narodna muzika oni su opcinjeni ovom novom nazovi muzikom a sto se tice komemoracije to je sramoza države i dokaz koliko brede velikani

  • 🙏

    14. oktobar 2020 | 16:50

    Svaka slava pokojnom alu bedna je država gde su takvi velikani. 🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA