≫ 

Naše lepotice koje izgledaju mnogo starije: Njihove godine će vas iznenaditi, jedna je '99. godište

Tek kad vidite njihove slike izbliza, u tekstu, shvatićete zašto izgledaju starije

  • 55
Anastasija, Aleksandra, Tijana, katarina, Edita, Ivana, Ksenija, sanja Sve imaju manje od 30 godina/Foto: ATA Images, Instagram/tijanamilentijevic.official, Nikola Tomić

Današnja scena je nikad bogatija kada su u pitanju mlade pevačke nade, a sve češće se za neku pevačicu tek čuje kada njen prvenac preko noći postane apsolutni hit. 

Međutim, malo je zbunjujuće kada se na istoj sceni, recimo, nađu 20-godišnjakinja i 40-godišnjakinja, pa ne znate kojoj biste dali 20, a kojoj 40.

U moru atraktivnih pevačica, kada je šminka čudo, bezbrojni filteri za ulepšavanje još veći "izum" i "najbolji prijatelj" koji ispravlja sve nepravilnosti, odeća sve minimalnija, a smelost na sceni sve veća, teško je odrediti ko zapravo ima koliko godina. I uglavnom biva da mlađima "dodajete" godine, a starijima, pak, "oduzimate".

Starijima ćemo se pozabaviti neki drugi put, a sada vam predstavljamo samo neke od pevačica mlađih od 30, kojima sigurno ne biste dali toliko godina koliko imaju.

Sigurno biste im dali više od 30 i - pogrešili

Jedan takav primer je i popularna "Žena od sultana", mlada Tijana Milentijević poznatija kao Tijana eM, koja se ovom pesmom vinula u sam vrh popularnosti, a ima samo 21 godinu. Rođena je 29. aprila 1999. u Kragujevcu, a "Ženom od sultana" postala je poznata preko noći.

Katarina Grujić takođe je jedna od pevačica koje izgledaju starije. Rođena je 20. maja 1992. godine i ima 28. Njoj se pridružuje i Aleksandra Prijović, kojoj od samog pojavljivanja na sceni odavala utisak da je starija, iako ima samo 25. Rođena je 1995. godine.

Anastasija Ražnatović još je jedna mlada zvezda u samom vrhu popularnosti, a poznato je, naravno, da je ove gene nasledila od majke, folk zvezde Cece Ražnatović. Iako ima samo 22 godine, Anastasiji bi mnogi u kompletno sređenom izdanju dali čak i više od 30.

Osim njih, tu su i Nikolina Kovač, Aleksandra Mladenović, članice grupe "Hurricane", Edita Aradinović, Tamara Milutinović...

Pevačice koje imaju manje od 30 godina, ali izgledaju starije, pogledajte im lice izbliza, sve imaju nešto zajedničko:  (njihove godine saznajte u galeriji):

Na kraju, nećemo zaboraviti ni ono staro "pravilo" - dok si mlad, jedva čekaš da odrasteš, a sa odrastanjem dolaze i neke nove težnje i neka druga očekivanja.

Šta mislite, zašto izgledaju kao da imaju 40 godina ovako mlade devojke? Pišite nam u komentarima... Kako vi izgledate ili ste izgledali u dvadesetim?

Video: Anastasija: Koristim Fotošop, ali nisam kao pojedine pevačice koje nisam prepoznala uživo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm

    15. oktobar 2020 | 19:12

    Ako su ovo naše lepotice onda smo mi totalno izopačen narod. Izgledaju kao izoperisani travestiti iz neke siromašne južnoameričke države.

  • Putin R.S

    15. oktobar 2020 | 15:29

    Izgledale bi one lepo shodno godinama da nisu imale "estetske" popravke. Umesto da izgledaju lepo, one u ovim godinama izgledaju ofucano, staro, naduvano, neprirodno, bolesno, vestacki.... sve u svemu odvratno.

  • PVC devojke

    15. oktobar 2020 | 15:39

    To što izgledaju kao 30+ i 40+ i Bože pomozi,ali što su sve na isti kalup🤔?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA