Ceca nikada ni o kome nije govorila sa ovolikom emocijom, kao o Tošetu Proeskom

- Njega ćemo pamtiti po najlepšem - pričala je sa suznim očima folk zvezda

  • 3
Toše Proeski, Svetlana Ražnatović Ceca Ceca Ražnatović, Toše Proeski/Foto: ATA images, Printskrin: Prva.rs/Exkluziv,

Toše Proeski poginuo je 16. oktobra 2007. godine, a i 13 godina kasnije tuga i žal za njim i dalje su prisutni. 

Nema dovoljno lepih reči za Tošeta, makedonskog anđela i slavuja, kako su ga nazivali. Nastradao je tragično, izgubio život veoma mlad, ali njegove pesme i uspomene na njega i dalje žive, pa i on sa njima.

O ovom neprežaljenom umetniku sa neverovatnom količinom emocija govorila je i Ceca Ražnatović 2015. godine, u emisiji "Exkluziv". 

- Toše je bio sjajan momak, poseban čovek i ostaće zaista velika žal za njim. Svi smo mi ostali uskraćeni za jedan anđeoski glas, za jednog divnog čoveka, za jednog velikog humanistu. On je čovek koji nije bio ograničen žanrom, čovek koji je studirao operu, svirao mnogo instrumenata, čovek koji je zaista bio vanserijski talenat, dragulj u muzici, definitivno... - rekla je Ceca.

- Jedna mladost ugašena u trenutku... U svakom slučaju, on živi u svim našim srcima, definitivno kroz svoje pesme, kroz svoja dela. Ostale su iza njega pesme i njegova velika humana dela... I svi ćemo ga pamtiti po tome. Njega ćemo pamiti po najlepšem - zaključila je tada pevačica, koju sa ovoliko emocija zaista u retkim prilikama javnost i može videti.

 
 
 
View this post on Instagram
Ceca o Tošetu. ¦ Exkluziv 2015 godina ❤️ #ceca #cecaraznatovic @cecaraznatovicA post shared by CECA MEDIA (@ceca.media) on

Jer, njegov je život "Igra bez granica"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    17. oktobar 2020 | 00:29

    Velika tuga al bilo mu je suđeno.. poginuo u 27oj godini 16.11.2007. 16+11(27) 20+07=27 Ima mnogo toga vezano za taj broj ali svakako velika tuga. Izgleda da i Bog sebi bira društvo.

  • MK

    17. oktobar 2020 | 14:55

    Toše je legenda, neponovljiv. Pretalentovan, vaspitan, lep, tuga i žal, takav se više ne rađa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA