≫ 

Takmičile su se u "Zvezdama Granda", a 10 godina kasnije drastično su promenile svoj izgled

Neke od njih menjale su se s godinama, dok je drugima plastični hirurg promenio lični opis

  • 15
Andreana Cekic, Aleksandra Prijovic, Katarina Grujic, Katarina Zivkovic Printskrin: Youtube/Katarina Grujić, Katarina Zivkovic, Andreana Čekić, Grand Production

Pevačice koje su danas jedne od najpopularnijih mladih zvezda svoju karijeru započele su u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a vremenom njihov izgled drastično se promenio u odnosu na pre skoro 15 godina.

Neke od njih su učestvovale u takmičenju kao tinejdžerke, pa s godinama izgledaju zrelije, dok su druge zahvaljujući plastičnom hirurgu dobile potpuno drugačije crte lice i promenile svoj izgled do neprepoznatljivosti.

Predstavljamo vam kako su u takmičenju "Zvezde Granda" izgledale Aleksandra Prijović, Katarina Grujić, Katarina Živković, Milica Pavlović, Andreana Čekić, Milica Todorović, Rada Manojlović i Tanja Savić.

Aleksandra Prijović takmičila se u sedmoj sezoni muzičkog takimičenja koje je počelo 2012. godine, dok je u finalu, u junu, 2013. godine Aleksandra zauzela četvrto mesto. Ona je tada imala 17 godina i njen izgled se drastično promenio.

Pevačica je tada izgledala u skladu sa svojim godinama, a kada se uporedi, sada prirodnije šminka i elegantnije oblači. Aleksandra je očigledno imala i estetsku korekciju, a sada važi za jednu od najatraktivnijih, ali i najboljih vokala.

Aleksandra Prijović u takmičenju i sada:

Katarina Grujić, kao Aleksadra, takmičila se u sedmoj sezoni muzičkog takimičenja "Zvezde Granda" i zauzela je osmo mesto. Ona je svojim atraktivnim izgledom i tada privlačila veliku pažnju, ali se nije značajno promenila.

Njen zaštitni znak su, kao i tada, vitka figura i duge noge, a promenila je način šminkanja, smelije se i izazovnije oblači, ističući svoje atribute.

Katarina Grujić u takmičenju i sada:

Milica Todorović pobedila je u drugoj sezoni takmičenja 2005. godine, kada je imala svega 15 godina, a na bini se predstavila kao vrcava devojčica.

Ona sada izgleda ozbiljnije, u skladu da godinam, a primetno je da ima i koji kilogram više nego tada. Poznato je da Milica nije ljubitelj estetskih i hiruških zahvata, pa je jedna od retkih prirodnih pevačica.

Milica Todorović u "Zvezdama Granda" i sada:

Katarina Živković učestvovala je u trećoj sezoni emisije "Zvezde Granda" 2017. godine, a mnogi koji ne znaju kako je tada izgleda, sigurno je ne bi prepoznali.

Katarina je od vrcave plavuše postala seksi brineta, što je potpunno promenilo njen imidž. Takođe, promenila je i način šminaknja, pa zbog celokupnog utiska sada deluje mladoliko.

Katarina Živković u "Zvezdama Granda" i sada:

Milica Pavlović takmičila se 2012. godine i osvojila je osmo mesto. Mnogi su je upamtili kao vrcavu devojku koja je za svako pojavljivanje imala i scenski nastup.

Pevačica je zadržala svoju spontanost i harizmu, a što se tiče izgleda, one se nije drastično proenio, već različitim tehnikama šminkanja naglašava određene crte lica, kao što su usne i jagodice.

Milica Pavlović  u Zvezdama Granda i sada:

Andreana Čekić učestvovala je u šetoj sezoni takmičenja 2012. godine, a osvojila je sedmo mesto. Andreana je važila za dobrog pevača, a u međuvremenu je promenila svoj izgled u skladu sa onim što joj se dopada.

Pevačica sada ima više kilograma nego ranije, ali uz izbor garderobe koja to ne ističe, višak se može primeti po njenom licu. Ona je eststskim korekcijama promenila na sebi ono što joj se nije dopalo, pa se nakon 8 godina, od njegog prvog pojavljivanja, zaista vidi razlika.

Andreana Čekić u takmičenju i sada:

Rada Manojlović učestvovala je davne 2006. godine u "Zvezdama Granda" gde je osvojila drugo mesto. Ona je tada tokom samog takmičenja privukla veliku pažnju, ali i simpatije publike.

Nju su svi zavoleli zbog pevanja i energije, a ni 14 godina kasnije, ništa se nije promenilo. Radi godine očigledno ne mogu ništa pa sada izgleda još lepše i seksepilnije.

Rada Manojlović u Zvezdama Granda i sada:

Tanja Savić učestvovala je u prvoj sezoni "Zvezda Granda" 2004. godine i zauezala je treće meseto. Ona se vidno transformisala i svoj imidž promenila je nabolje.

Ona je u takmičenju imala skoz kratku kosu, što sada nije slučaj, bila je mršavija i preferirala je opušteniji izbor garederobe, dok se sada ne libi da izabere i smelije odevne kombinacije koje ističu njen seksepil.

Tanja Savić u takimičenju i sada:

Video: Sve gori od strasti, fudbaler ne skida ruke s nje: Prvi javni poljupci Kaće Grujić i Marka Gobeljića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djox

    17. oktobar 2020 | 15:32

    Komotno fabrika da se otvori koliko bi plastike nakupili za ovih 10 godina,od svake po malo😅😅

  • Goga

    17. oktobar 2020 | 15:51

    Milica Todorovic ista.. PRIRODA

  • Gargamel

    17. oktobar 2020 | 17:21

    Katarina Grujić se ponaša kao da snima za MTV. Nadobudna, prepotentna... Milica Todorović od kada je bila u vezi sa glumcem mnogo se profolirala.. sve u svemu prave seljanke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA