≫ 

Anastasija će pevati na svadbama, ali kaže da jednu stvar niko neće smeti da joj uradi

- To je posao, kao i svaki drugi - kaže Ražnatovićeva

  • 11
Stevan Radivojevic

Anastasija Ražnatović, Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović (22) sa nastupima će da startuje nakon izlaska prvog albuma, što je više puta do sada istakla.

Iako mnogi misle da naslednica Cece Ražnatović

- Više puta sam izjavila da ne želim da krećem sa nastupima dok nemam svoj prvi album. I pre nego što sam počela, uvek sam znala da ću krenuti da nastupam kad budem imala svoj materijal - rekla je Anastasija.

- Što da ne? To je posao, kao i svaki drugi. Nije mi to ispod časti. Naravno, sve dok je u granicama normale, ne sad da me kite... u brus neko da mi stavi, odlepila bih, verovatno! Ali, bakšiš, nema šta, pevačica sam - objasnila je mlada pevačica u Sceniranju.

Podsetimo, Ražnatovićeva je priznala i šta je sve korigovala i operisala na sebi.

- Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta... Sve na toj slici izgleda strašno - ispričala je Anastasija.

Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi...i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali... Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to - zaključila je Ražnatovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    19. oktobar 2020 | 16:53

    Gde je ta slika sa vecim nosem manjim ustima i manjim grudima i ko zna cime jos sto si uradila sa manje od 20godina... Inace ko bi bre tebe angazovao da mu pevas na svadbi ili bilo kom događaju 🤣🤣🤣

  • Гаргамел

    19. oktobar 2020 | 15:03

    Па где ја та слика ?

  • Djani

    19. oktobar 2020 | 16:05

    Ti da pevas po svadbama🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA