≫ 

Kristijan mora na saslušanje zbog pretnji smrću Staniji Dobrojević, razmatraju se još dve situacije

Razmatraju se još dva događaja u rijalitiju, pored pretnji upućenih Staniji Dobrojević

  • 20
Ami G show Kristijan Golubović, Foto: ATA images

Osnovno tužilaštvo u Rumi, kojem zbog mesne nadležnosti, a u vezi sa krivičnim delima počinjenim na teritoriji Šimanovaca, pripada slučaj Kristijana Golubovića, potvrdilo je da je učesnik "Zadruge 4" pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog.

Kristijan je na saslušanje pozvan zbog pretnji smrću Staniji Dobrojević, uživo u programu.

- Pred OJT u Rumi pokrenuto je krivično gonjenje protiv Aleksandra Golubovića zvanog "Kristijan", zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st. 1 KZ, povodom dogašaja od dana 16.09.2020. godine, kada je imenovani uputio pretnje smrću oštećenoj Staniji Dobrojević. OJT u Rumi odmah po saznanju za opisani događaj dana 17.09.2020. godine, osnovalo je predmet posl.br KTP 547/20. U daljem toku postupka osumnjičenom Aleksandru Goluboviću upućen je poziv za saslušanje u svojstvu osumnjičenog za dan 21.10.2020. godine - navodi se u odgovoru Tužilaštva.

Osnovno tužilaštvo u Rumi je u odgovoru istaklo da će razmotriti nedavne događaje u rijalitiju Zadruga, koji su se dogodili 2. i 16. oktobra ove godine, a u kojima je Kristijan javno pretio "sačekušom" učesniku Filpu Caru, te fizički nasrnuo na učesnicu Mariju Kulić,.

Time će utvrditi da li se u radnjama pomenutog Kristijana stiču obeležja nekog od krivičnih dela, piše Nova.rs.

Članica Saveta REM kaže da je REM taj koji je podneo krivičnu prijavu protiv Golubovića.

- REM je podneo krivičnu prijavu tužilaštvu, koji je jedini nadležan da pokrene postupak - rekla je kratko.

Podsetimo, usled pomenutih događaja REM (Savet Regularnog tela za elektronske medije) je odlučio da pokrene izradu pravilnika, kojim će biti ograničeno emitovanje rijalitija u terminu od 23 časa do 6 jutru, potvrdio je tada član Saveta Slobodan Cvejić.

Judita Popović je izjavila i da je procedura ograničavanja rijalitija u toku, te da će sednica članova saveta biti održana u sredu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    19. oktobar 2020 | 16:00

    A kad Miljana cepa glave niko se ne oglašava

  • sm

    19. oktobar 2020 | 16:12

    Svašta,šta radi Miljana,Tomović pa ništa... Ovo je čista glupost

  • Mrki

    19. oktobar 2020 | 16:14

    Ma ostavite coveka na miru, cela zadruga bi pre njega trebala na saslusanje, o cemu vi pricate...on je tu i najmirniji i najvise postuje protokol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA