≫ 

Mina Lazarević sa suzama u očima govorila o najtežim trenucima u životu

Glumicu su savladale emocije

  • 11
Mina Lazarević

Printskrin: K1

Glumica Mina Lazarević (45) sa suzama u očima jedva je pričala o najtežim trenucima u životu, a najviše ju je potreslo kada je govorila o svojoj deci.

Naime, glumica je iznela detalje o razvodu od bivšeg supruga, baletana Gorana Stanića, koji ju je pretukao 2015. godine, u stanu u kojem su zajedno živeli.

- Nekada brakovi nisu rasturani zbog toga što je tradicija uvek bila na prvom mestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom veku prekinuta. Sada, kad se neko razvede, pomisliš: "Ja ne znam ni šta su tražili zajedno". Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku - ispričala je Mina.

Na pitanje kako je njen stariji sin, kog je glumica dobila iz prvog braka, reagovao na sve ono što se dešavalo između nje i Stanića, pričala je sa knedlom u grlu i suzama u očima.

- Pa, burno je reagovao. On je stariji. Normalno je da drugačije doživljava sve. Ali... Mislim, šta da ti kažem... - rekla je Mina u emisiji "Preživeli" na televiziji K1.

Podsetimo, nakon što je pretukao Minu, baletan je tada priznao krivicu, a sa sudom se nagodio da u kućnom pritvoru, uz elektronski nadzor, provede godinu dana.

Video: Mina Lazarević: MOJE vreme je vreme provedeno sa mojom decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    19. oktobar 2020 | 21:43

    Obično takvi koji kući dižu ruku na žene i djecu su manji od makovog zrna u kafani, ulici...to su oni sto su čitav život bili tetkice...ne dao Bog da nas takvi brane u ratu...a znam ih masu....podrška svim ženama i majkama prijavite ološ!!!

  • Гаргамел

    19. oktobar 2020 | 21:44

    Мене интересује зашто тај балетан није иза браве провео макар мало времена ? Спомињу да је тукао супругу али не и да је са терасе пуцао из аутоматске пушке коју је поседовао на црно.

  • Laki

    19. oktobar 2020 | 22:23

    Samo što mi suza iz oka ne kanu. Možda će sutra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA