≫ 

Luna i Marko se sele iz Beograda: Evo gde će živeti sa bebom

- Ovo je ono što smo dugo čekali i čemu smo se radovali - kaže Miljković

  • 21
Luna Đogani i Marko Miljković Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: ATA Images

Luna Đogani (24) i Marko Miljković (37) planiraju da se isele iz njenog stana u jednom beogradskom naselju, nakon saznanja da je rijaliti zvezda u drugom stanju.

- Otkako su počeli da se zabavljaju, Luna nije krila da želi da osnuje porodicu s Markom. Prošli su kroz razne izazove i turbulentne faze u svojoj vezi, a jednom su čak i raskinuli. Najveći test za njihovu ljubav bila je Zadruga 3 u kojoj su boravili sa Luninim roditeljima, Gagijem Đoganijem i Anabelom Atijas, a činjenica da su iz rijalitija, nakon svih svađa, izašli jači nego ikada, bila je pokazatelj da su spremni za novu fazu u životu - priča izvor i dodaje da su Luna i Marko odmah počeli da planiraju budućnost svoje porodice.

- Posle veridbe, Luna je silno želela da ostane u drugom stanju, što joj se ubrzo i desilo. Oboje su veoma srećni što će uskoro da postanu roditelji, pa su na vreme počeli da razmišljaju o budućnosti svoje porodice. Budući da je Lunin stan u kojem žive mali za tročlanu porodicu, shvatili su da će uskoro morati da se presele - priča izvor i objašnjava da Đoganijeva i Miljković planiraju da kupe plac na kojem će izgraditi kuću za svoju porodicu.

- Želja im je da naprave veliki dom u kojem će podizati decu, a budući da izgradnja kuće mnogo košta, u planu im je da prodaju Lunin stan. Od tog novca će kupiti plac van Beograda i započeti izgradnju kuće. Oboje su se složili da je to najbolje rešenje, a sada treba da saopšte novosti svojim roditeljima. Jedino se pribojavaju Anabeline reakcije, pogotovo što je ona u više navrata istakla da će uraditi sve da spreči Lunu u toj nameri. Anabela je od ćerkinog novca kupila taj stan Luni dok je bila u Zadruzi i ne želi da bude prodat - kaže izvor na kraju za Alo!.

Miljković kaže da je siguran da će biti dobri roditelji, te da im pol nije bitan.

- Ovo je ono što smo dugo čekali i čemu smo se radovali. Siguran sam da ćemo Luna i ja biti sjajni roditelji. Pol mi nije bitan. Što kaže naš narod, samo neka je živo i zdravo, pa šta god bilo - rekao je Marko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    20. oktobar 2020 | 10:56

    Izgleda da je Anabela bila u pravu za ovoga. Vidi se po njegovom ponašanju da baš i nije srećan što mu je verenica trudna. Biće dobro dok ne prokocka pare od stana

  • Bre, bre

    20. oktobar 2020 | 12:21

    Cime zasluzili medijsku paznju? Koje vrednosti ovaj dvojac promovise? Zabraniti im medijsko pojavljivanje.

  • Miki

    20. oktobar 2020 | 09:55

    Nema od toga nista,tela baba lan da joj prođe dan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA