≫ 

"Ti što su im pune ruke bakšiša od po 500 ‎€ sigurno nisu platili porez, a ni kupovali respiratore!"

Neda je pre nekoliko meseci izazvala burne reakcije izjavom da pevači trebaju pomoć, a sada je i prokomentarisala stav svojih kolega

  • 22
Neda Ukraden Neda Ukraden/Foto: ATA images

Pevačica Neda Ukraden (70) pre nekoliko meseci je dospela u žižu javnosti kada je otvoreno izjavila da je pevačima potrebna pomoć, budući da su zbog pandemije korona virusa bez prihoda.

Brojne njene kolege su burno reagovale na ovu Nedinu izjavu, budući da je već godinama na estradi i jedna od najuspešnijih estradnih umetnica bivše Jugoslavije.

- Moram da kažem, pre svega, da sam, kao i većina naših ljudi, zadivljena hrabrošću i požrtvovanim radom naših lekara, sestara, medicinskih tehničara i celog tima. Ali samo glup i zao čovek nije video, razumeo da đavo zvani kovid nužno vodi do ukidanja svakog posla koji je vezan za javno izvođenje, publiku, direktne kontakte, umetnost, film, sport. I dok o sportistima i pozorištima brinu njihovi klubovi, organizacije, upravnici, ministarstva, država - o našoj muzičkoj estradnoj branši, slobodnim umetnicima, nema ko da brine - ni udruženja, ni ministarstvo kulture, ekonomije, rada - izjavila je Neda Ukraden.

- Nama je praktično već mesecima ukinuto, odnosno suspendovano, pravo na rad. To što neki klubovi i neki pevači tu i tamo rade, više potvrđuje nego opovrgava činjenicu da to nije jedino izvođenje muzike koje ne ugrožava javno zdravlje. No, nisam iznenađena reakcijama i zaletanjem mnogih kolega, jer ovde nikad nisu znali jedinstveno da artikulišu svoje stavove i kao retko gde na svoju štetu su nesložni, heterogeni, skromnog obrazovanja, a sujetni!

- Nekolicina je i izuzetno bogata i kroz njih narod gleda na sve druge, normalne muzičare, skromne i porodične ljude. Nisam primetila da su ti što su im pune ruke bakšiša od po 500 evra platili porez ovoj državi, ni velikodušno kupovali respiratore i lekove. U svakom slučaju, neka se lepo odmore, naspavaju i uživaju svi oni što su srećni što zbog pandemije ne rade! - poručila je Neda.

Pevačica ima punih 70 godina, a njen izgled godinama unazad mnogi hvale.

- Moj izgled je moj stav o životu. Uz dobru, zahvalnu građu, koju sam nasledila od majke i oca, sve ostalo je moja muka i trud, što pazeći na ishranu, što vežbanjem, što rekreativnim bavljenjem sportom, tenisom, plivanjem i negom, naravno! Ali energija, duh, to je ključ svega. Ako ste lenji, bezvoljni i pasivni, nema tu sreće, ni dobrog izgleda - rekla je Neda za Kurir Stars.

Video: Neda Ukraden priznala istinu o stanu u Beogradu na vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E tako

    20. oktobar 2020 | 10:53

    Kada pitaju za porez oni kažu da plaćaju austriji ili švajcarskoj, pa neka im onda sada te zemlje pomognu...

  • Baba

    20. oktobar 2020 | 10:57

    Ова се већ толико пута искомпромитовала да је глупо и коментарисати.Погледајте само скривену камеру шта је све рекла.

  • Ceca

    20. oktobar 2020 | 10:47

    Nisi ni ti Nedo pokazala neku veliku humanost ipak si ti ljubomorna na svoje kolege. Troši štek i ćuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA