Bogdana je pre 9 godina statirala u emisiji koju svi pamte po suzama Nataše Bekvalac

Veljkova supruga danas je dobro poznata i pod budnim okom, a čini se da je i ranije volela da je kamera snima

  • 9
Proslava godišnjice emisije Nikole Rumenica Veljko i Bogdana Ražnatović/Foto: ATA Images/ Antonio Ahel

Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović, danas je bod budnim okom javnosti i svi dobro znaju kako izgleda, međutim, detalji iz njene prošlosti ne prestaju da isplivavaju.

Bogdana se tako pre dosta godina našla se u emisiji Ognjena Amidžića "Amidži šou", ali ne kao javna ličnost, već kao deo publike.

Radi se o dobro poznatoj emisiji u kojoj je Nataša Bekvalac u suzama iznela svoju ispovest nakon razvoda od Danila Ikodinovića, što je gledala višemilionska publika.

U trenutku kada je Nataša napustila studio jer više nije mogla da izdrži nalet emocija, kamera je u publici tokom aplaudiranja snimila ni manje ni više nego - Bogdanu.

Tada je izgledala znatno drugačije, a bila je još tinejdžerka. Ipak, lice je prepoznatljivo, u šta ćete se uveriti i sami u galeriji u nastavku.

Evo kako je izgledala Bogdana pre devet godina u emisiji:

Podsetimo, Nataša i Dača razveli su se 2011. godine, a iz braka imaju ćerku Hanu. 

- Naša ljubav je definitivno bila velika i nismo se razveli zato što su se ugasile emocije, već zato što više nismo mogli da živimo zajedno. Nažalost, Danilo i ja smo se upisali u red onih velikih ljubavi koje su se završile tužno. Postali smo još jedan od živih dokaza da prave ljubavi ne traju večno. Naš odnos se danas zasniva samo na onome što je najvrednije u ljudskom životu, a to je dete

Video: Ko bi rekao da ima 40: Nata kao devojčica skakutala oko torte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA