Saru Reljić na romskom veselju za 50 sekundi okitili sa 10 satova, pa joj sve uzeli!

- Ali, ja ne vraćam! - rekla je Sara kada je izvesni momak počeo da joj ređa satove

  • 3

Sara Reljić pevala je na jednom romskom veselju, gde ju je grupa muških zvanica okitila satovima koje su nosili.

Jedna šaka bila joj je puna novčanica, dok su joj drugu ruku, podlakticu, okitili satovima koje, kako se čuje u snimku, ona govori da neće da vrati.

- Ali, ja ne vraćam! - rekla je Sara kada je izvesni momak počeo da joj ređa satove.

Podsetimo, Aca Lukas je pre nekoliko dana ljutito poručio da više nikada neće raditi romske svadbe

- Mislite na romsku svadbu? Gde to ozbiljno, to su gluposti. Neću to da radim više nikad. To su, bre, budale! To su lopurde koje organizuju svadbu, neki Romi koji imaju love. I onda oni vrte te pare među sobom i ovi momci, par muzičara, koji organizuju svadbe po celom svetu. To sam tek sad provalio o čemu se radi. Nešto se preganjaju, prebijaju, pevači pevaju - rekao je Lukas koji je nedavno sa Cecom radio baš takvu svadbu u Rimu.

Neko dobije gažu, ja i Ceca smo dobro plaćeni. Velike pare smo dobili, ne bih ni došao ovako. Ovi kite, trpaju, stavljaju nam pare na čelo, u košulje i u brushaltere pevačicama, da bi posle njima vratili pare. Ja ne dozvoljavam da meni iko lepi na čelo novčanice, pa da mi posle traži da mu vraćam. Pravi od mene kafansku pevačicu sa Ibarske magistrale i da mu ja posle vraćam. Tako da ta veselja su takve budalaštine, gluposti, i neću više da učestvujem u tome. U stvari hoću, ali moraće da mi donesu jedno sto hiljada unapred i da sedim na bini, pevam pola sata i da idem kući - izjavio je Lukas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA