≫ 

Dženan Lončarević: Mini koncert "Samo ljubav" (Love&Live)

Otpevao nam je 9 pesama koje ga vežu za detinjstvo u Prijepolju, odrastanje i školovanje u Sarajevu, ali i život u Beogradu, kao i širom sveta gde nastupa

  • 1

U Srbiji nema mnogo prevača čije su ime, način unterpretacije, boja glasa sinonim za ljubav... Nema mnogo onih kojji šta god otpevali zvuči kao nežna pesma... Jedan od njih je, bez sumnje, Dženan Lončarević.

U jeku pandemije, kada su ljudi sve više počeli da se i fizički i mentalno udaljavaju jedni od drugih, Dženan je došao u Love&Live studio Telegrafa i na svojevrsnom mini koncertu otpevao je devet pesama, koje ga vežu za detinjstvo u Prijepolju, odrastanje i školovanje u Sarajevu, ali i život u Beogradu, kao i širom sveta gde nastupa.

Devet pesama, među kojima su i "Tugo, nesrećo", s kojom je prvi put nastupio javno u Muzičkom toboganu (1988.), , potom "Nek nas sete", čuvena tužna pesma iz filma Boško Buha, zatim "Tebi majko misli lete", jedna od najlepših sevdalinki posvećenih majkama...

Pored toga Dženan je, uz gitaru i klavirsku pratnju Emira Zukića otpevao "Sve do medalje", omiljeni hit svog omiljenog sarajevskog kolege Dina Merlina, Keminu "Sarajevo, ljubavi moja", kao i akustične verzije njegovih pesama "Nikome ni reč", "Odavde do neba", "Tako lako" i "Laku noć".

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica. Studio aranžirala Maja Slavković @makicashome

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA