≫ 

Brena slavi 60. rođendan: Popović joj čestitao emotivnom pesmom, snajke objavile nežne čestitke

Ovaj 20. oktobar je rođendanski jubilej Lepe Brene

  • 0
Lepa Brena Lepa Brena, Foto: A. Nalbantjan

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, Lepa Brena, danas slavi jubilarni 60. rođendan, pa čestitke pristižu sa svih strana. 

Brena je danas svratila na Grand, gde ju je dočekala spremna ekipa, a Popović se latio svoje harmonike i otpevao i odsvirao pesmu iznenađenja za svoju veliku prijateljicu.

- Ne dirajte mi večeras uspomenu u meni, ne dirajte mi ravnicu, jer ja ću se vratiti... - orilo se prostorijom uz još neke dalmatinske pesme, nakon čega se Brena zahvalila Saši i poljubila ga u obraz.

Osim toga, jubilarnih 60 Breni su čestitale i snajke, supruga Filipa Živojinovića Aleksandra Prijović, ali i devojka mlađeg sina Viktora, Sandra Miljaković.

- Da zauvek imate tu vedrinu i osmeh na licu kao dete! - napisala je Breni Viktorova devojka Sandra uz njihove dve zajedničke fotografije sa ovogodišnjeg letovanja; na jednoj je sa Brenom, a na drugoj su tu i Viktor i Boba Živojinović.

- Srećan rođendan, Beki - napisala je kratko Aleksandra, koja je uz sliku sa Brenom stavila i rođendansku tortu i ispisano na engleskom jeziku "I love you".

Ovako je to izgledalo u Grandovom studiju:

Video: Lepa Brena se javila sa jahte, pa otkrila detalje krstarenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA