≫ 

Goca Lazarević: Ne razumem ljude koji su pristali da budu miševi koji nose maske

- Od toga je više štete nego vajde, pa mogu i da me uhapse odmah što sam ovo rekla - kazala je pevačica

  • 46
Gordana Lazarević Gordana Lazarević, Foto Marko Jovanović, Pixabay

I dok se mnoštvo ljudi, na svu sreću, po sve nas, trude da nose zaštitne maske i da drže određenu fizičku distancu, a sve u cilju suzbijanja širenja korona virusa, neki naši pevači smatraju da je sve to besmisleno.

Kako kaže Goca Lazarević, to su miševi.

Što se mene tiče, ne znam koliko je pametno ovo što ću reći, ali moram da kažem - ja znam da korona postoji i izlažem se opasnosti više nego što bi trebalo. Čovek treba da bude oprezan, ali ja ne razumem ljude koji su pristali da budu miševi koji nose maske i na ulici i na livadi i u kolima. Čitala sam mnogo i sigurna sam da ta maska više škodi nego što pomaže - rekla je pevačica.

- Maska je puna bakterija, svaki čas se skida, pa se ponovo stavlja, a ostaje vlaga, na koju idu bakterije. Od toga je više štete nego vajde, pa mogu i da me uhapse odmah što sam ovo rekla - kazala je ona za Srpski telegraf.

I Slavica Ćukteraš je, vidno ljuta, iznela neobičan stav o korona virusu.

- Ovo sa koronom više nije normalno. Molim vas, 80% nacije je preležalo, neko je znao, a neko nije, zavisi od simptoma. Skraćujete radno vreme lokala. U nemogućnosti smo da radimo, izdajemo pesme, da nastavimo svoj posao jer ne znamo šta vam je sledeće na umu. Da nas zatvarate?! Korone nema do 23 časa, a posle je aktivna - napisala je Slavica, a potom je podelila i sledeću poruku:

- Znaju da postoji i HIV, pa nismo primetili da je iko prestao da ima seksualne odnose. Neretko i na nacionalnoj televiziji, bez zaštite (kondom = maska).

Video: Maske i na otvorenom, zabranjena veća slavlja, uvode se i redari: Nove mere Kriznog štaba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    20. oktobar 2020 | 15:00

    Joj majko moja ,pa cela estrada nema osam razreda osnovne skole,i vi pricate o virusima ,jadna je ova zemlja a jos jadniji ovaj narod .

  • Laky

    20. oktobar 2020 | 15:05

    Ko je jedna pevaljka da ljude zove misevima?

  • Lana

    20. oktobar 2020 | 14:52

    Goco, drzi se mikrofona, pusti medicinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA