Lepa Brena u krugu porodice proslavlja 60. rođendan: Godine su samo broj, bitno je kako se osećamo

- Okupili smo se u mom domu, ručali smo, nazdravili sa šampanjcem, koji je uvek tu dobrodošao da se nazdravi, kada su ovako lepi trenuci - rekla je Brena

  • 3
Lepa Brena Foto: Telegraf.rs

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, Lepa Brena, danas, 20. oktobra, slavi jubilarni 60. rođendan u krugu svojih najmilijih, u porodičnom domu na Bežanijskoj kosi.

Pevačica je istakla da su za nju godine samo broj i da je bitnije kako se ko oseća. Brena je za svoj rođendan želela da svoju porodicu odvede na egzotično putovanje, ali zbog korona virusa to ipak nije moguće.

- Današnji, 60. rođendan proslavljam u krugu porodice. Okupili smo se u mom domu, ručali smo, nazdravili sa šampanjcem, koji je uvek tu dobrodošao da se nazdravi, kada su ovako lepi trenuci. Godine su za mene samo broj, bitno je kako se osećamo - rekla je Brena za Telegraf JETSET.

- Želela sam da svoj 60. rođendan obeležim tako da moju porodicu odvedem na jedno egzotično putovanje, ali zbog trenutne korona krize i virusa, odlučili smo da ostanemo u porodičnom domu i da se ovako družimo svi - zaključila je pevačica.

Na prodičnom ručku povodom Breninog rođendana slavili su i nazdravljali Boba, Filip i njegova supruga Aleksandra Prijović, Viktor i njegova devojka Sandra Miljaković, kao i pojedini prijatelji koje pevačica smatra porodicom.

Podsetimo, Brena je danas svratila na Grand, gde ju je dočekalo iznenađenje od Saše Popovića, a njene snajke Aleksandra i Sanda čestitale su joj divan dan na rođendanskom okupljanju, ali i putem društvene mreže Instagram.

Kako je izgledalo slavlje Breninog 60. rođendana pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Lepa Brena pokazala pogled sa porodične jahte od 900.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    20. oktobar 2020 | 18:06

    Сви који догурају до већих бројева обавезно кажу године су само број Све је број али се види

  • JS

    20. oktobar 2020 | 21:48

    Živa i vesela bila, još mnogo godina. #rećan rođendan.🎈🥂🎂

  • Mića

    20. oktobar 2020 | 17:52

    Srecan joj rodjendan ali ja bi snajke da vidim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA