≫ 

Boba priredio Lepoj Breni rođendansko iznenađenje za pamćenje! Evo ko je došao od poznatih

Bivši teniser je mislio na svaki detalj

  • 6
Lepa Brena, Boba Živojinović Foto: Instagram/lepabrenaa

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, Lepa Brena, danas, 20. oktobra, slavi jubilarni 60. rođendan, a njen suprug Boba Živojiović pripredio je pevačici iznenađenje za pamćenje.

Pevačica je želela da za svoj rođendan porodicu odvede na egzotično putovanje, ali je zbog korona virusa organizovala ručak u porodičnom domu. Međutim, Boba se potudio da iznenadi pevačicu, pa je napravio gala večeru za porodicu i najbliže prijatelje.

Boba je iznenadio pevačicu na najlepši mogući način, a mislio je na svaki detalj, od zvanica, dekoracije, hrane na gala večeri...

Podsetimo, Brena je istakla da su godine za nju samo broj, kao i da zbog korona virusa ne idu na rođendansko putovanje, kojim je želela sve da iznenadi.

Današnji, 60. rođendan proslavljam u krugu porodice. Okupili smo se u mom domu, ručali smo, nazdravili sa šampanjcem, koji je uvek tu dobrodošao da se nazdravi, kada su ovako lepi trenuci. Godine su za mene samo broj, bitno je kako se osećamo - rekla je Brena za Telegraf JETSET.

Želela sam da svoj 60. rođendan obeležim tako da moju porodicu odvedem na jedno egzotično putovanje, ali zbog trenutne korona krize i virusa, odlučili smo da ostanemo u porodičnom domu i da se ovako družimo svi - zaključila je pevačica.

Na gala večeri pisustvovali su članovi porodice, kao i pevač Aco Pejović, pevačica Sanja Maletić, Žika Jakšić...

Kako je izgledala gala večera povodom Breninog rođendana, koju je organizovao Boba, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Lepa Brena pokazala pogled sa porodične jahte od 900.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA