Trudna Luna moli Anabelu da se pomiri sa Markom zbog bebe

Luni je posebno stalo da se Anabela i Marko pomire i budu u dobrim odnosima

  • 11
Marko, Luna, Anabela

Foto: ATA images

Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković čekaju bebu, zbog čega je Luna naodno tražila do svoje majke Anabele Atijas da se pomiri sa njenim izabranikom.

Kao što je poznato, Luna i Anabela nisu bile u dobrim odnosima, pa su se pomirile. Međutim, Đoganijvu muči sukob njene majke i verenika i to što oni ne razgovaraju još od učešćča u Zadruzi 3.

Kako će Marko sada i zvanično postati deo familije Đogani, s obzirom na to da se verio s Lunom i da će dobiti dete, svima je stalo da se izglade odnosi. Luna je konačno srećna, a posebno joj je stalo da se Anabela i Marko pomire i budu u dobrim odnosima, piše Kurur.

Đoganijeva je navodno razgovarala s Anabelom i molila ju je da oprosti Marku sve loše stvari, da zaborave na svađe, ružne reči, međutim, neće to ići baš tako lako. Anabela je rekla da će dati sve od sebe da bude korektna, ali da joj treba vremena da se to reši.

Đoganijeva je, kako se navodi, sličan razgovor vodila i sa svojim verenikom, koji joj je rekao isto što i Anabela, da treba da prođe neko vreme.

Luna je nakon saznanja da je trduna istakla da su svi srećni i oduševljeni, te i uzbuđeniji nego ona i Marko, a prva osoba koja je saznala za trudnoću je njena majka.

Ona je saznala među prvima da sam trudna, bila je sa mnom kad sam saznala. Odreagovala je burnije od mene, počela je da plače - istakla je Luna za medije.

Video: Nina počela da plače kad joj je Luna saopštila da je trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja Avramovic

    20. oktobar 2020 | 23:07

    Jos 9 meseci pakla o vestima sa Lunom i bebom😫

  • Ena

    20. oktobar 2020 | 22:52

    U bas moli,sve ce to doci na svoje kad se rodi bebac.

  • Ko

    21. oktobar 2020 | 07:05

    njih pomiri dobice " Nobelovu nagradu za mir "... hahahahahaha...,...polusvet.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA