Brena i Boba romantično plešu, a onda ju je poljubio u ruku: Evo kako izgleda rođendanska torta!

Boba je organizovao pevačici rođendan, a kako izgleda, mislio je na svaki detalj

  • 2

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, Lepa Brena, proslavila je jubilarni 60. rođendan, a romantični momenti sa suprugom Bobom Živojinovićem raznežili su mnoge.

Naime, pevačica Aleksadra Prijović objavila je snimak na kojem Brena i Boba plešu uz muziku uz širok osmeh na licu, a onda je bivši teniser svoju suprugu nežno poljubio u ruku.

Ovaj momenat oduševio je Brenine fanove, a nema sumnje da i nakon skoro 30 godina braka, pevačica i njen suprug uživaju u ljubavi baš kao i na početku.

Zatim je došao red na rođendansku, čokoladnu tortu, sa priskalicama i natpisom: "Srećan rođendan", a dok se Brena osmehivala gledajući u tortu pored nje je bio njen suprug.

Inače, Brena je za svoj rođedan želela da porodicu odvede na egzotično putovanje, ali je zbog epidmije korona virusa napravila porodični ručak. Međutim, Boba se pobrinuo da iznenadi pevačicu i to gala večerom, gde su prisustvovali članovi porodice i prijatelji.

Današnji, 60. rođendan proslavljam u krugu porodice. Okupili smo se u mom domu, ručali smo, nazdravili sa šampanjcem, koji je uvek tu dobrodošao da se nazdravi, kada su ovako lepi trenuci. Godine su za mene samo broj, bitno je kako se osećamo - rekla je Brena za Telegraf JETSET.

Brenin i Bobin ples pogledajte u videu na početku teksta, kao i kako je izgledala rođendanska torta.

Video: Lepa Brena pokazala pogled sa porodične jahte od 900.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Solo

    21. oktobar 2020 | 09:35

    Koga više briga za njih, dokone.

  • ✍️

    21. oktobar 2020 | 16:12

    Dali za vas važe mere virus korone? Gospoda slavi dok struka govori drugačije.🙈🙈🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA