"Kad bi je udarili po džepu stavila bi dve!" Pevačice žestoko o Gocinoj izjavi o nošenju maski

- Ne razumem ljude koji su pristali da budu miševi koji nose maske i na ulici i na livadi i u kolima - rekla je Lazarevićeva

  • 15
Gordana Goca Lazarević, Goca Božinovska, Vera Matović VEra i Goca prokomentarisale su pevačicinu izjavu, Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Gordana Goca Lazarević prilično je iznenadila javnost izjavom da su maske "potpuno beskorisne", uporedivši one koji ih nose sa miševima.

Taj njen, prilično neozbiljan stav, naljutio je i njene koleginice Gocu Božinovsku i Veru Matović.

- Ne znam otkad su to svi postali doktori i stručnjaci. Kada bi ih udarili po džepu, stavili bi dve maske i preko očiju. Ali, svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i Goca. Ja od februara ne idem nigde bez maske. Meni ne smeta. Pre sam morala i da se šminkam, sad stavim masku i vozim. Em je praktično, em čuva zdravlje - rekla je Božinovska.

- Ko želi neka ide u Arenu ili bolnicu, neka ne nosi masku. Možda Goca bolje zna. Ceo svet ih nosi, ko smo mi da radimo drugačije - istakla je Vera.

Podsetimo, Lazarevićeva je rekla sledeće:

- Što se mene tiče, ne znam koliko je pametno ovo što ću reći, ali moram da kažem - ja znam da korona postoji i izlažem se opasnosti više nego što bi trebalo. Čovek treba da bude oprezan, ali ja ne razumem ljude koji su pristali da budu miševi koji nose maske i na ulici i na livadi i u kolima. Čitala sam mnogo i sigurna sam da ta maska više škodi nego što pomaže.

- Maska je puna bakterija, svaki čas se skida, pa se ponovo stavlja, a ostaje vlaga, na koju idu bakterije. Od toga je više štete nego vajde, pa mogu i da me uhapse odmah što sam ovo rekla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA