Nijedan Luj Viton nije ostao u kući: Trajkovićke prošetale torbe koje u zbiru koštaju 1.000.000 RSD

Đanijeva ćerka je ponela najskuplju

  • 19
Miloš Trajković venčanje Trajkovići, Foto: ATA Images

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković su danas organizovali venčanje svom starijem sinu Milošu, koji je sudbonosno "da" izgovorio trudnoj izabranici Nini.

Ono što je svima sigurno privuklo pažnju, jesu svakako nesvakidašnji stajlinzi uglavnom ženskih članova porodice Trajković, ali i snajke Nine, koja nije bila u belom.

Naime, mlada je došla u patikama, umesto venčanice obukla je plavu haljinu sa bundom, dok je Slađa zablistala u uskoj beloj haljini. Posebnu pažnju na sebe skrenula je i Đanijeva mezimica,  Sofija Trajković, koja se na venčanju svoga brata pojavila u svedenoj odevnoj kombinaciji, ali elegantnoj.

Posebna zanimljivost jeste i to što su Slađa, njena ćerka Sofija, ali i snajka Nina nosile skupocene trobe poznatog brenda "Luj Viton".

Sofija je ubedljivo imala najskuplju, a torbicu vrednu čak 4.000 evra nosila je preko ramena, dok je mlada uz plavu kombinaciju uklopila trobicu roza boje, a cena iste je 2.100 evra.

Za razliku od ćerke i snajke, Slađa je ponela torbu iste marke, koja pripada novijoj kolekciji, a čija cena na zvaničnom sajtu iznosi 2.690 dolara, odnosno 2.300 evra. Torba koju je nosila Đanijeva žena vrlo je popularna među našim pevačicama, te isu imaju i Karleuša i Ceca.

Video: Đani na slavlju za 10 sekundi zaradio 1.200 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Her Žika

    21. oktobar 2020 | 15:04

    Koji prazilukovići Bože dragi?! Radiša u košulji a žena mu u bundi. Kičeraj na delu. Ni sto Luj Vitona ne mogu da sakriju da su skorojevići. Na žalost takvi u Srbiji najbolje prolaze i opstaju dok pametni moraju da beže iz tog živog blata.

  • Dr

    21. oktobar 2020 | 15:08

    Ne znam da li su gore te pokondirene tikve ili oni koji odusevljeno o njima pisu.

  • DDF

    21. oktobar 2020 | 15:42

    "Gospodji"Trajkovic i usta kao da su"markirana"Luj Viton...kombinacija ruz roze&nokti crno...🙄😆🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA