Nadežda Biljić zbog Tomine prevare završila u bolnici: "Neće više videti ni mene, ni dete!"

Tomina nova afera ju je potpuno dotukla

  • 19
AmiG Show

Nadežda Biljić, Foto: ATA images

Javna prevara u "Zadruzi 4" koju je Toma Panić priredio svojoj nevenčanoj supruzi Nadeždi Biljić, sa kojom ima sina Longa je verlo loše uticala na pevačicu.

Iako je posle silnih poljubaca koje je razmenio sa Paulom, Toma tvrdio da je sve to bila igra kako bi iznervvirao pojedine zadrugare, Nadežda to odbija da prihvati kao opravdanje.

- Mene to više ne zanima, i taj čovek me više ne interesuje, tako da nemam komentar na to - rekla je Nadežda za "Srbiju Danas".

Pevačica je prokomentarisala i Paulu, a zatim je rekla da Tomi neće više dozvoljavati da viđa njihovog zajedničkog sina.

- Šta očekivati od ku*vetine?! Njima nek je sa srećom, ja im želim svu sreću. Neće me videti za Novu godinu, neće me videti više u životu, ni mene, ni dete. Neka nastavi sa svojim igricama, ja sam sa njim završila svaku priču - rekla je ona.

Zbog svega što joj je priredio čovek sa kojim ima dete, Nadežda se već danima oseća jako loše, do te mere da čak nije mogla ni da jede.

- Nisam dobro, izašla sam iz bolnice. Sinoć sam završila u bolnici, zdravlje mi se pogoršalo jako. 20 dana ne mogu da jedem, infuzije moram da primam kako bih mogla da primim insulin. Ja sam potrebna svom detetu - otkrila je pevačica.

Video: Toma ulazi u Zadrugu 4, Nadežda ga ispratila u karantin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    21. oktobar 2020 | 21:58

    Sve je ovo predstava za narod da bi dobili na popularnosti i da bi sekirali ovaj narod koji nema vecih briga od ovih dzabolebarosa. Dzabolebarosa koji lepo zive i edukuju ovaj narod obicnim primitivizmom.

  • Miki

    21. oktobar 2020 | 21:26

    Koga zanima ova strasno kakav toma ko su oni strasno stvarno

  • Bajka

    21. oktobar 2020 | 23:10

    Nek te mama i tata uhvate za ruku i odvedu ispod Petog Puka kod neuropsihijatra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA