≫ 

Luna saopštila koliko je tačno trudna, ali i da su ona i Marko pod Ostrogom zamislili istu želju

- Ovo je neopisiv osećaj, osećam se drugačije, spokojnija sam i srećnija, telo mi je drugačije - rekla je Đoganijeva

  • 22
Luna Đogani, Marko Miljković

Luna i Marko/Printskrin: Youtube

Luna Đogani i Marko Miljković obratili su se fanovima na svom Jutjub kanalu, gde su pričali o nedavnom saznanju da čekaju dete.

Marko je bio u šoku kada mu je Luna saopštila da će imati bebu tako što mu je stavila pozitivan test za trudnoću u ruke, ali, kako kaže, uspeo je da ne plače.

- Malo su mi zasuzile oči, ali nisam plakao - rekao je Marko, a svoje blagosloveno stanje prokomentarisala je i Luna.

- Ovo je neopisiv osećaj, osećam se drugačije, spokojnija sam i srećnija, telo mi je drugačije. Marko pazi, vodi računa o svemu, više nego ja. Pet nedelja sam trudna, to je zvanična informacija... Ne mogu da vam opišem kako se ja osećam. Ili sam zatrudnela u Turskoj, ili sam već tada bila trudna - objasnila je.

- Sada polako postajemo svesni, na pregledu nisam znao u šta da gledam, uskoro ponovo idemo na pregled. Samo ovo saznanje je sreća, Bog nas je blagoslovio. Našu ljubav krunišemo vrhunski, na pravi način - istakao je Miljković.

- Na koga bi voleli da liči? Da li imaš apetit? - pitali su se mnogi njihovi fanovi, pa su im i odgovorili.

- Ja sam rekla da bih volela da bude crn ili crna, kao Marko, ali da ima moje oči, to mi je velika želja. Smatram da imam najlepše oči na svetu, to je ono što želim, nisam mnogo zahtevna... Hrana je počela da mi se gadi, ne mogu da osećam miris mesa, odmah mi se povraća. Ne jedem mnogo, ali jedem više puta - izjavila je.

- Bili smo pod Ostrogom, kada smo krenuli kući. Svratili smo nakratko, bilo je nevreme. Imali smo istu želju na Ostrogu i oboma nam se ispunila - istakla je Luna, a Marko je rekao da bi voleo tog trenutka da bude sa Lunom na porođaju.

- Imam neki osećaj. Znate ono pravilo, švaleri imaju žensku decu, ja nisam švaler niti sam ikad bio. Sudeći po tome, biće muško. Neka je živ i zdrav, šta god da bude. Voleo bih da prisustvujem porođaju, potrudiću se, valjda će me pustiti - izjavio je.

Luna je otkrila da joj trudnoća i te kako prija, da spava bolje nego ikad, ali i da se oseća spokojno.

Interesovalo nas je kako će izgledati beba Lune i Marka i ispostavilo se da će devojčica biti ista Đoganijeva, a dečak više podsećati na Miljkovića. 

Video: Nina počela da plače kad joj je Luna saopštila da je trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    22. oktobar 2020 | 09:21

    Tu su najdivinije zelje.Ako Luna imala stalnu potrebu da odrzi na okupu svoju porodicu,sada ce joj se zelja ispuniti sa Markom.Mislim i da ce lepo uticati na njeno psihicko zdravlje.Bice ona dobra mlada mama.

  • Putin R.S

    22. oktobar 2020 | 10:40

    Dajem vam 2 godine braka, posle ces grebati majci na vrata.

  • Branko

    22. oktobar 2020 | 09:21

    Neka vam je zivo i zdravo,cestitam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA