Stanijina porodica dobija pretnje zbog njenog sukoba sa Kristijanom, bratu isečene gume na kolima

Starleta je stigla u Srbiju i uputila se pravo u tužilaštvo

  • 13
Kristijan Golubovic. Stanija Dobrojević STanija i Kristijan Golubović, Foto: ATA images, Nikola Tomić

Nakon što je Kristijan Golubović krajem septembra u živom programu uputio pretnje smrću Staniji Dobrojević, ukoliko mu ne uputi javno izvinjenje zbog pominjanja žene i deteta.

Stanija je odmah nakon jezivih pretnji zamolila nadležne organe da reaguju i pokrenu postupak protiv žestokog momka, što se naravno i dogodilo.

Kristijan je juče u pratnji obezbeđenja izveden iz rijalitija, kako bi bio saslušan u Rumi, gde ga je Dobrojevićeva prijavila policiji. Međutim, Golubović je odbio da da izjave u policiju jer nije imao advokata, pa je zbog toga saslušanje pomereno.

Upravo iz tog razloga Dobrojevićeva svoj ulazak u Zadrugu 4 odlaže već nedeljama, samo iz razloga što se ne oseća bezbedno i zabrinuta je za svoj život.

- Stanija je trebalo da uđe u rijaliti pre nekoliko nedelja, ali zamolila je produkciju da prolongira ulazak jer se ne oseća bezbedno - ispričao je izvor za Informer i dodao da se na Kristijanovom "udaru" nalazi i starletina porodica:

- Ispričala mi je da su Kristijanovi ortaci isekli gume na automobilu njenog brata u Rumi. U međuvremenu je njena majka dobila preteće poruke da će nju i njenog sina iseći na komade ako Stanija uđe u Zadrugu, a u potpisu je bilo Kristijanovo ime. Zato će Stanija pravo sa aerodroma otići u tužilaštvo kako bi podnela krivičnu prijavu protiv Kristijana.

Video: Skandalozne pretnje Kristijana Golubovića: Zaklinjem se, ubiću Staniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hh

    22. oktobar 2020 | 14:08

    Ovo samo u Srbiji ima da ološi kriminalci šetaju po rijalitiju narod ih plaća ,ja mislim da prvo treba da se očisti Srbija od ovakvih programa i ološa pa tek onda da se čisti od drugih..

  • Zis

    22. oktobar 2020 | 14:17

    Bas si nasla skim ces da se kacis,i to sve radis da bi bila u centru paznje,.

  • Jasna

    22. oktobar 2020 | 16:50

    Dete mu nazove kopiletom,vredja ga..sama namerno provocira.odakle ona zna ko ke izbusio gume. Uostalom koji ona to posao radi da sve godine moze da izostaje s posla po pola godine.a poruke njenoj majci verujem da ili su fanovi pisali ili ona izmislila,mislim da niko od njegovih nebi njega direktno potpisivao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA