Bogoljub Karić u Rusiji snimio posebnu čestitku za rođendan brata Dragomira: "Živeo ti nama!"

On je čestitao Dragomiru na svakom uspehu koji je postigao tokom prethodnih godina

  • 1
Bogoljub Karić Bogoljub Karić, Foto: ATA Images

Bogoljub Karić se obratio svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, posebnim video snimkom kojim je čestitao rođendan svom bratu Dragomiru Kariću.

On je tim povodom okupio porodicu i najbliže prijatelje, kako bi svi uz zdravicu iz daleke Rusije čestitali rođendan njegovom bratu.

- Dragi moji, danas je rođendan našem bratu Dragomiru, tim povodom smo se svi okupili i porodica i prijatelji kako bi mu čestitali iz daleke Rusije. Jeste daleka, ali njegovom srcu i duši najbliža zemlja u kojoj je proveo svoje najlepše godine - napisao je on u opisu videa koji je objavio.

- Brate moj, živeo ti nama, neka ti Bog podari zdravlja i sreće i da ovako kroz 40 ponovo zapevamo i proslavimo rodjendan u zdravlju i veselju. Vas drage naše prijatelje ljubimo i pozdravljamo moja Mara i ja i neka vam Bog podari zdravlja - požele je Karić svom bratu.

Bogoljub je čestitao Dragomiru na svakom uspehu koji je postigao tokom prethodnih godina, a posebno je istakao njegov projekat koji je pre četri decenije započeo u Rusiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA