Bane Tomašević zapevao na nagovor 3 srpske glumice: Pesmu mu je uradila naša prelepa manekenka

Veliku podršku mu pružaju kolege, a posebno Nataša Ninković, Nela Mihajlović i Ljilja Blagojević, koje su ga nagovarale da snimi pesmu

  • 1
Bane Tomašević

Bane Tomašević, Printskrin: Prva TV

Glumac Bane Tomašević u poslednjih nekoliko godina u glumačkom svetu ređa samo uspeh za uspehom, a osim talenta za glumu posebno je nadaren i muzičkim sposobnostima.

Naime, Bane je nedavno objavio pesmu "Dok sanjam te", a osim ove on je u proteklom periodu objavio još dve pesme. Kako kaže, još od malih nogu je priželjkivao uspešnu muzičku karijeru, a za to ima i podršku svojih kolega.

- Reakcije su izuzetne, i ja sam prijatno iznenađen. Sve ovo radim da bi se dopalo ljudima, pa kad dobijem taj vajb na najpozitivniji način, onda znam da radim dobar posao i to me samo motiviše da nastavim dalje. Već su u pripremi neke nove stvari. Naravno, gluma je moja baza i glavna stvar u ovom trenutku - istakao je Bane kog su koleginice dugo nagovarale da snima pesme.

- Ta želja je oduvek tinjala u meni, rastao sam uz muziku pošto se moj otac ceo život bavi muzikom. Rastao sam uz muzičare u mom rodnom Gornjem Milanovcu, gde se i sada uvek vraćam. Nikad nisam napravio taj inicijalni korak, da uđem u tu cleu priču, iako su me kolege iz pozorišta stalno nagovarale na to - i Ljilja Blagojević, Nataša Ninković, Nela Mihajlović... Kao, "ajde snimi nešto, super pevaš" - rekao je glumac.

Bez obzira što je počeo da snima pesme, Bane ne želi da zapostavi glumačku karijeru, te uporedno radi i na polju glume, ali i muzike.

- Meni je žao što pozorište ne funkcioniše kako bi trebalo... Tužan je osećaj kad vidite trećinu publike. Naravno, moramo da se prilagođavamo okolnostima. Moramo da igramo, kao da su gledališta puna. Ako nemate povratnu reakciju onda ni predstava ne može da raste. Ali, sve se nadam da ovo neće trajati predugo, mada su neka predviđanja da će nas i zatvoriti u narednim danima - kazao je Tomašević.

Ne dam svim ovim okolnostima da me sruše, ni mene ni ostale ljude - istakao je glumac koji čeka snimanje 5. sezone serije "Ubice mog oca" i ulogu Miše Zvornika.

On je zatim otkrio da je muziku i tekst za njegovu novu pesmu pisala srpska manekenka koja je dobila i glavnu ulogu u spotu koji je snimo.

- Ana Sekulić je pisala muziku i tekst, ona je pretalentovana devojka, a igrala je i u spotu za ovu pesmu - rekao je Bane.

Bane je veliki zagovornik prirode i čovek koji voli selo, pa je prethodnih meseci tokom trajanja vanrednog stanja većinu vremena provodio sa porodicom u Gornjem Milanovcu, gde je započeo svoj privatni biznis.

- Imam višnje, imam šljive, ništa bez rakije. Mislim da čovek treba da ima neku podršku, koja će biti za neke situacije kao što je ova trenutna, ponosan sam na to što sam unapred prepoznao neke stvari i pripremio teren da mogu da se povučem iz grada i budem u prirodi sa porodicom - istakao je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm👁

    22. oktobar 2020 | 17:31

    Covek iz Gornjeg Milanovca pravi Sumadinac pesma odlicna i peva odlicno samo guraj kralju...💪🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA