Majka Nadežde Biljić očajna: Moja ćerka je jako loše, danima živi na infuziji, ima samo 40 kilograma

Ona se danas testirala i na koronavirus nakon što se nije dobro osećala, a rezultate će saznati uskoro

  • 23
Nadezda Biljic, Slavica Slavica i Nadežda Biljić, Foto: Nikola Tomić, Telegraf

Pevačica Nadežda Biljić je već danima unazad u jako lošem stanju zbog prevare koju ju je priredio njen partener Toma Panić sa kojim ima sina Longa.

Naime, Toma je i više nego blizak sa Paulom, što je dotuklo Biljićevu, zbog čega skoro 20 dana  ne može da jede i živi samo na infuziji koju svakodnevno prima.

S obzirom na to da je Nadežda i šećerni bolesnik, infuziju mora da prima kako bi nesmetano mogla da prima  i insulin, koji je obavezna terapija svakom ko ima problema kao i ona.

Pevačica se trenutno nalazi u porodičnoj kući u Valjevu, gde o njoj sve vreme vodi računa njena majka Slavica koja je jako zabrinuta za ćerku.

- Ovo je sve zbog Tome i Paule. Ništa ne jede već danima, živi samo na infuziji i jako sam zabrinuta za nju, jer situacija nije naivna. Ona sada ima samo 40 kilograma, trenutno spava jer je mnogo iscrpljena - rekla nam je Nadeždina majka.

Slavica nam je otkrila da Nadežda već dva dana ima blagu povišenu temperaturu i da se zbog straha testirala na korona virus, te da trenutno čekaju rezultate.

- Da, testirala se jer danima ima povišenu temperaturu i na sve to njeno trenutno stanje i iscrpljenost. Zabrinuli smo se jer smo često zbog unuka Longa išli u Tiršovu - otkrila nam je Slavica i dodala:

- Unuk se dobro oseća, evo trenutno se sprema da ide u šetnju sa dedom.

Video: Toma ulazi u Zadrugu 4, Nadežda ga ispratila u karantin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stop it

    22. oktobar 2020 | 17:10

    Bolesna zbog muškarca? Pa stavi to dete na prvo mesto a ne nekog nikogovića. Šta je ovo danas sa ženama da se tako ponižavaju i nerviraju zbog nekog muškarca...

  • Cure

    22. oktobar 2020 | 16:56

    Pa kad nije u vinklu..pati za onim..nadji bre i ti zeno nekog pa uzivaj..

  • Eee

    22. oktobar 2020 | 19:12

    Cemu potreba da se objavljuju slike infuzija? Da narod vidi da pati? Da bude u medijima? Zena koja je povredjena ne ponasa se ovako,ako vi imate snage da slikate svoje teske trenutke onda vama zaista nije nista. Cega se pametan stidi,budala se ponosi,vazda bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA