≫ 

"Pod uticajem sam lekova, tata je lažov i prevarant": Sin Nine Morić moli majku za pomoć

Nina se od muža zvanično razvela 2007. godine, a već nekoliko godina se bori za starateljstvo

  • 1
Nina Morić Nina Morić i njen sin Karlos, Foto: Instagram/nina__moric

Život hrvatske manekenke Nine Morić često intrigira javnost zbog "prljavog veša" koji često ispliva, a ono što u poslednjih godinu dana privlači veliku pažnju, makar kada je ona u pitanju, jeste njena borba za starateljstvo nad sinom.

Ona je godinama unazad vodila ozbiljnu parnicu sa svojim bivšim mužem Fabriciom Koronom, za satrateljstvo nad sinom Karlosom. Njen sin je nedavno postao punoletan, a njihovo odnos proteklih godina je bio jako turbulentan.

Tako je Karlos donedavno tvrdio kako isključivo želi da živi sa ocem Fabricion, no, to se sada promenilo jer je u  video pozivu koji je objavljen na Instagramu priznao da želi da se vrati kod majke i da ga otac "drogira" lekovima.

Nina i Karlos su objavili na društvenim mrežama video poziv u kom tinejdžer priznaje da ga otac fizički maltretira i da mu nasilno daje lekove i laže ga.

- Ja, Karlos Marija Korona, želim da budem iskren prema svima. Osećam se loše jer sam napravio haos. Čuo sam izrečene gluposti u medijima. Moj otac nema korona virus kao što tvrdi. Sve je namešteno da ispadne da blatim svoju mamu koju volim najviše na svetu. Za nju bih dao život. Znam da mi mnogi neće poverovati, ali neki hoće - započeo je on u svom izlaganju i nastavio:

- Pod uticajem lekova sam koje ne bi trebalo da koristim, ali tata se boji istine i ne želi ništa da mi kaže. On je lažov i preverant.

Karlos je rekao Nini da će spakovati svoje stvari i otići od oca, na šta mu je majka predložila da to odluku saopšti Fabriciu i sve to usnimi.

- Sve je snimljeno, sve se zna o lažima koje si rekao u televizijskoj emisiji. Laž je i da imaš koronu. Stidi se. Ti si sramota Karlosovog života. Uništio si i meni život, ukrao novac, dostojanstvo, zdravlje. Sinu pretiš, udaraš ga. Ti mu nisi otac već sramota. Lažljivac si i crv -  vikala je i upitala ga kakve lekove daje Karlosu.

Sve Ninine tvrdnje, njen bivši muž je osporio i rekao da sinu ne daje nikakve lekove, već samo čaj od kamilice. Mladi Karlos je poludeo na tvrdnje svog oca zbog kojih je dobio izliv besa i počeo da urla na njega:

- Neću da pijem nikakav čaj. Ništa mi ne znači da budem poznat, želim da živim u miru, u nekoj zemlji gde niko ne zna ko sam. Ne želim da budem ni poznat ni bogat. Ne želim ići u teretanu. Niti išta što mi namećeš. Ti nisi otac. Gledaj me u oči kao što ja gledam tebe - urlao je Karlos.

Podsetimo, Nina je dugo viđala sina u strogo kontrolisanim uslovima, pa čak i kad je Fabricio završio u zatvoru i kad je dečaka čuvala baka. Bila je optužena da koristi opijate, a iako je na sudu dokazala suprotno - nije uspela da dobije starateljstvo.

Video: Pretučena, u ranama: Sandra nam je poslala jezive slike i snimak nasilja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA