≫ 

Nevena Šarčević od večeras u "Urgentnom centru" u ulozi doktorke na TV Prvoj

- Ova uloga se razlikuje od svih mojih ostalih - rekla nam je glumica

  • 7
Nevena Šarčević Nevena Šarčević/Foto: Privatna arhiva

Glumica Nevena Šarčević, od večeras biće na našim malim ekranima u ulozi doktorke Maše Jović u kadru sa Ivanom Jevtovićem, dugogodišnjem glumcem serije "Urgentni centar", koja je gledana širom Srbije.

- Ono što mi je jako bitno, da sam lik doktorke verodostojno uradila pomalo strogo, ali ko daje recepte, a da nije autoritativan. Ova uloga se razlikuje od svih mojih ostalih. Inače, ja nisam volela da budem doktorka kao mala niti me je stetoskop privlačio, a ni štapić za "kaži A" - istakla je glumica Nevena Šarčević, koju ćemo od večeras gledati na TV Prvoj u popularnoj seriji.

- Ivan Jevtović je sjajan partner! Svetski, a naš. Sjajno je raditi s njim, pravi džentlmen - izjavila je glumica za Telegraf JETSET.

- Doktorke i advokatice obožavaju da se druže sa glumicama, pokazuje beogradska statistika iz kuloara. Zašto je to tako, pričala sam sa prijateljicama, jer nisu uspele da izguraju svoju zamisao da postanu glumice jer su ih majke vratile na "prave profesije" te im društvo glumica prija vraćajući ih na zvezdu vodilju - zanimljiv pdatak iznela je glumica Nevena Šarčević.

- Večeras čekam njihov sud! Imam puno drugarica doktorki koje su želele da postanu glumice i zaista me pomažu u ovom mom putešestviju Srbija-Italija-Holivud. Zbog promene vremena, često ih zovem i u 12 noću da pitam šta da radim sa sinusima, obično me šalju na more i po 30 dana, ali to je neizvodljivo. Jedino ako kupim kuću na moru! - duhovito je istakla Šarčevićeva.

- Ova serija je jako popularna među decom, a i među odraslima, mene je uvek zanimao sud najmlađih, jer je verodostojan. Volela bih kad bih ono što sam zamislila izvela, a to je da probudimo dečiju srpsku kinematografiju. To radim pored snimanja serija. Lik doktorke Maše Jović mi se jako svideo, ali ja sam od onih glumica koja je luda za epohom! Mogu da igram bilo koji istorijski lik - zaključila je glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    22. oktobar 2020 | 23:39

    Nikako mi se ne dopada njen nos. Sa njim deluje manje ženstveno.

  • majalena

    23. oktobar 2020 | 09:42

    E odmah da ti kazem da si odglumila mnogo lose.Bas sinoc komentarisem ko je ova i kako lose glumi.

  • Radebe

    23. oktobar 2020 | 15:48

    Lepo odigrano, nadam se da ćemo je više gledati u budućnosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA