Pevač Granda napadnut u centru Beograda: I dalje imam oštećenje sluha

Nekadašnji učesnik Zvezda Granda objasnio je šta se dogodilo

  • 4
Renato Henc Renato Henc/Printskrin: Youtube/Renato Henc

Pevač Granda Renato Henc, koji je nekada učestvovao u "Zvezdama Granda", napadnut je početkom oktobra u cenru Beograda, a sada je i opisao šta mu se dogodilo.

- Na Vračaru, 5. oktobra 2020. godine u 22 sata, sedeo sam sa drugarima u kafiću i bio sam parkiran ispred broja 14, to je zgrada blizu kafića. Nisam zaklonio ulaz, bilo je mesta da prođe automobil. Taj crveni auto je imao problem da uđe u garažu, kada je počeo da silazi dole, auto je zastao. Neko je izašao i napravljeno mi je udubljenje na autu - počeo je da priča pevač.

- Posle je neka devojka izašla iz automobila i počela da žvrca ključem po automobilu. Ja sam ustao i krenuo tamo i ta devojka je videla da sam došao. Kad me je videla krenula je da silazi u garažno mesto i zove tatu. On je izašao i počeo da me vređa i udario me je u stomak i glavu. Nisam znao šta se dešava...

- Udario me je više puta, drao mi se: "Hoćeš da ti zapalim auto, da te strpam u zatvor?!". Napadnut sam od strane njega iz čista mira - izjavio je Henc.

- Onda je došla njegova supruga i rekla da joj je suprug pripit i krenula da se izvinjava. Ja ne znam imena ljudi, to sam dao policiji da to utvrde. To veče sam bio na Urgentnom, imam oštećenje sluha i dalje - ispričao je pevač za "Stars".

Video: Đorđe David izneo šokantne tvrdnje: Skotovi prete silovanjem moje maloletne ćerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    23. oktobar 2020 | 09:05

    Hocete vi ,,zvezde" da se tako bahatite.Parkirate se gde stignete,vozite kroz crveno al sve do jednom.Nađe se neko da i vama stane na put,dosta je i vas vise zakon bi trebao da je za sve isti..

  • Ujka Zitko PFK

    22. oktobar 2020 | 23:10

    Ala se taj saljma bahati po vracaru.Ko da su u las vegasu.Sve sami dosljaci🤢🤮

  • Boban

    23. oktobar 2020 | 10:55

    A vi „bitni likovi“, pošto su u Srbiji pevači najbitnije ličnosti, mislite da mozete da radite šta hoćete? Parkirate se na sred ulice, upalite sva četri i ajmo na kaficu. Svaka čast devojci, njenom ocu, i svima koji vas, prosjake bakšiša, ne fermaju dva posto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA