"Meni je bilo i gorih godina nego što je ova, ali moramo da preživimo, nemamo mnogo izbora"

- Svašta smo mi prošli u svojim životima i kao narod i kao pojedinci i nije nam bilo lako... - rekao je Kičić

  • 0
40 godina od premijere premijere filma Majstori, majstori Gordan Kičić, Foto: ATA Images

Glumac i producent Gordan Kičić pamti i gore godine, pa nije saglasan sa mišljenjem mnogih ljudi da im je upravo 2020. godina, zbog pandemije korona voirusa, najgora do sada.

- Meni je bilo i gorih godina nego što je ova, koja se polako privodi kraju. Sve moramo da preživimo i nemamo puno izbora. Svašta smo mi prošli u svojim životima i kao narod i kao pojedinci i nije nam bilo lako, ali šta da se radi - idemo dalje. Takvo je vreme, i to ne samo kod nas nego i u svetu - rekao je Kičić.

- Mi smo imali dosta lokalnih trenutaka u Beogradu i u Srbiji i u nekadašnjoj Jugoslaviji, i mislim da taj jedan momenat dosta zavisi individualno i od čoveka. Postoje okolnosti koje ne idu na ruku mnogim stvarima, ali opet, sa druge strane, čovek sa dobrom energijom i radošću prema životu može da napravi mnoge dobre stvari u svakodnevnom životu - ispričao je glumac.

Kičić je krajem prošle godine oduševio publiku prvim rediteljskim prvencem "Realna priča", a serija "Mama i tata se igraju rata" emitovaće se ovog svakog vikenda na prvom programu RTS-a od 20h, od 24. oktobra.

- Paralelno je od dela filma i naknadnih epizoda koje smo napisali i dosnimili napravljena i serija od deset epizoda. Pet epizoda sam ja režirao, a drugih pet Vlada Tagić, koji je gledaocima poznat po seriji "Jutro će promeniti sve". Veliko zadovoljstvo je kada ste u projektu samo glumac, a kada ste na setu paralelno i glumac i reditelj, onda vam mozak radi na potpuno čudnim transferzalama. U svakom trenutku morate da budete spremni a pre toga je neophodna studiozna priprema - rekao je Kičić.

Podsetimo, film "Realna priča" je pronašao svoj put na svetskoj sceni, pa je postao prvi srpski film koja će biti dostupan na jednoj od najvećih svetskih platformi. 

- Velika mi je čast što se film nalazi na platformi "Amazon Prime" paralelno sa ostvarenjima iz celog sveta. To je na neki način potvrda da film "Realna priča" govori o univerzalnoj temi gde jezik nije barijera. Pored toga veliko mi je zadovoljstvo što će naši gledaoci imati priliku da gledaju seriju "Mama i Tata se igraju rata" koja je nastavak filma "Realna priča" - izjavio je reditelj Gordan Kičić za Blic.

Video: Nina Janković: Kao reditelj Kičić je divan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA