Hrvati su zgroženi srpskim rijalitijem toliko da im je Kristijan u samom vrhu trendinga

Ono što trenutno možda i najbolje može dočarati muzički ukus Hrvata, jeste trending lista popularne platforme Jutjub

  • 19
Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Printskrin: Youtube/ DINASTIJA

Hrvatski mediji često u lošem kontekstu pišu o srpskim pevačicama koje nazivaju "cajke" i rijaliti programu koji se plasira na domaćim srpskim televizijama.

Iako mnogi njihovi komentari i naslovi nisu blagonakloni, niti objektivni, prema našim izvođačima i rijaliti učesnicima, isti ti ljudi vrlo su voljeni među slušalačkom publikom u Hrvatskoj.

Ono što trenutno možda i najbolje može dočarati muzički ukus Hrvata, jeste trending lista popularne platforme Jutjub, koja govori da naše komšije najviše slušaju ono čime su, navodno, najviše zgroženi.

Uberljivo prvo mesto na trendingu u Hrvatskoj drži popularni bosanski reper, Jala Brat koji ima novu pesmu - Partijam. Odmah za njim, odnosno drugo mesto, zauzela je Elena Kitić.

Ono što je možda i najinteresantnije je to da se na 5. mestu nalazi pesma koju je Kristijan Golubović snimio pred ulazak u Zadrugu, a na 6. mestu video pobednice prošle sezone "Zadruge", Ive Grgurić.

Upravo mediji naših komšija su pre samo dva meseca osudili to što je Kristijan ušao u rijaliti program i samim tim dobio medijsku podršku. Hrvatsku trending listu pogledajte u nastavku teksta:

Trending lista u Hrvatskoj Trending lista u Hrvatskoj, Printskrin: Youtube

Slično stanje u Hrvatskoj bilo je i prethodnih meseci, a ono što je sigurno, jeste to da su srpski izvođači vrlo slušani u našem komšiluku. U prilog tome govori i to da su početkom juna da su prvih osam mesta na pomenutoj listi osvajali upravo naši izvođači.

Video: Kristijan Golubović skinuo gaće i počeo da tverkuje u kameru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA