One su zavolele fudbalere, a samo jedna pevačica sad na računu broji milione

Opšte je poznato da fudbaleri najveću ljubav gaje prema pevačicama

  • 15
Parovi estrada Kaja i Mateo, Karleuša i Tošić, Kaća Grujić i Gobeljić, Foto: Instagram/kaya_ostojic, Instagram/Karleusastar, Instagram/katarinagrujic.doll

Ljubav između fudbalera i pevačica uvek je bila tema koja je intrigirala javnost, pa su se tako od brojih afera izrodile i mnoge ljubavi koje opstaju već više od deceniju.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Pre četrnaest godina jedna od glavnih vesti o poznatima glasila je: mladi fudbaler Duško Tošić (35) novi je dečko Jelene Karleuše (42). Ona i Duško su prvo počeli da se dopisuju, a onda je on zahtevao da se vide i uživo.

Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku - on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - istakla je pevačica jednom prilikom.

On je bio jako uporan. Prvo sam "zgrešila" s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: "Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda". Šalu na stranu, imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu - isterivanju pravde - ispričala je Karleuša.

Dve godine kasnije, njih dvoje su se venčali, a ubrzo su stigle i njihove ćerkice Atina i Nika.

Katarija Grujić i Marko Gobeljić

Jedna od najsvežijih emotivnih veza na domaćaj estradi, jeste svakako ljubav koja se "rodila" između pevačice Kaće Grujić (28) i fudbalera fudbalskog kluba "Crvena zvezda", Marka Gobeljića (28).

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju još početkom ove godine, a skoro ceo karantin proveli su zajedno. Pevačica je u više navrata isticala kako je ispunjena i srećna.

Oduvek je volela da gleda fudbal, a to sada praktikuje vrlo često i to baš u društvu svog dečka, naravno, izuzev kada on igra meč za svoj klub.

Naravno da se razumem u fudbal i polako učim. Sa tatom sam gledala utakmice, ali on navija za dugi tim, dok ja od malih nogu navijam za Crvenu zvezdu - zaključila je Kaća.

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović

Pevačica Kaja Ostojić (36) već godinu dana uživa u ljubavi sa sedam godina mlađim hrvatskim fudbalerom, Mateom Pavlovićem. Njihova veza u početku nije bila javna, međutim, ljubav su prestali da skrivaju brzo.

No, samo dva meseca od početka veze, mediji su pisali da je pevačica ostavila mladog fudbalera i vratila se u Belgiju. Ipak, ljubav je bila jača od svega i njih dvoje su ostali u emotivnoj vezi.

Kaja je skoro čitavo leto provodila na Hrvatskom pimorju, gde je uživala sa Mateom.

Sandra Afrika i Vladimir Volkov

Sandra Afrika (32) i fudbaler Vladimir Volkov (34) su počeli da se zabavljaju pre tri godine, kada je ona ostavila dugogodišnjeg verenika i predala se velikom zavodniku. Međutim, veza je nedavno okončana.

Njih dvoje nikada nisu hteli da javno ozvaniče svoju vezu, ali se za tu ljubav ipak saznalo. Planirali su čak i zajednički život, ipak, ti planovi su im se izjalovili.

Katarina Živković i  Borko Veselinović

Pevačica Katarina Živković baš voli fudbalere, što dokazuju i njene ljubavne veze sa istima. Naime, ona je pored kratkih veza sa Stefanom Mihajlovićem i Milošem Degenekom, imala romansu sa Borkom Veselinovićem.

Upravo ta veza bila je medijski propraćena, jer se pevačica i fudbaler nisu skrivali. Redovno su objavljivali zajedničke fotografije sa letovanja i iz noćnih klubova koje su posećivali skoro svako veče.

Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov

Golman Vladimir Avramov (41) i pevačica Slavica Ćukteraš (35) su tri godine proveli u bračnoj zajednici, a tačku na svoju ljubav stavili su prošle godine. Pre nego što su se tajno venčali, 2016. godine, pevačica i golman su bili u vezi tri godine. Njih dvoje su u braku dobili devojčicu Viktoriju.

- Viktorija ima tri godine. Ja sam želela da se vratim svom poslu. Vlada nije želeo nezadovoljnu ženu. Dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bi dete imalo srećne roditelje. Sporazumni razvod je bio, koji se sastavio u minut i po. Oboje se osećamo fantastično. Godinu dana već nismo zajedno - izjavila je nedavno Slavica.

Video: Kada se seksi žene fudbalera skinu u bikini svi uzdišu za njima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⚽️⚽️⚽️

    24. oktobar 2020 | 22:47

    Od svih fudbalera, najbolju zenu ima Vujadin Savic. Zena uzor, u svakom smislu. 👏👏👏

  • Crnogorac

    24. oktobar 2020 | 22:58

    Kapiram da su tu više zbog love nego ljubavi ,čast izuzetcima kojih vjr ima...ali kad pričaju to kao da eto samo njih su čekali da ozene, pa što se iz takve ljubavi ne udate za pekare, mesare, šnajdere, molere...i tamo ima dobrih frajera a i ljepsih...???

  • zac

    24. oktobar 2020 | 22:51

    Inteligencija sa jedne i sa druge strane.Nekome su samo pare ljubav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA