Preko 3 televizora prati Zadrugu, a za četvrti - nema ruter! Zavirite u dom Milana Miloševića

Nakon saznanja da u kući ima čak četiri televizora i da 24 sata prati Zadrugu, jasno je da Milan Milošević uvek zna šta se dešava u Zadruzi

  • 49
Milan Milošević Foto: Telegraf, Nikola Tomić

Voditelj Zadruge Milan Milošević jedno je od omiljenih televizijskih lica, a dok zadrugari strepe od njegovih pitanja, gledaoci ga posebno vole zbog posvećenosti svom poslu i praćenju programa rijalitija.

Verovali ili ne, bukvalno 24 sata dnevno i to na (skoro) četiri televizora.

Milan je nedavno kupio kuću u beogradskom naselju Altina, a sve je preuredio po svom ukusu. U prostoru dominiraju zemljane boje, umetničke slike na zidu, detalji koji unose posebnu toplinu u voditeljev prostor, a ono što nam je odmah zapalo za oko jesu televizori u skoro svakoj prostoriji.

Mnogima je bilo čudno kada Milošević u emisiji "uhvati" zadrugare u laži, pa im kaže: "Kako nije, gledao sam", ali nakon saznanja da u kući ima čak četiri televizora i da 24 sata dveno prati Zadrugu, svima je jasno da on uvek sve zna šta se dešava na imanju u Šimanovcima.

Zatekli smo tri upaljena televizora na kojima je voditelj prati Zadrugu kada je kod kuće, informiše se i priprema za emisije, a četvrti televizor bio je isključen iz pomalo smešnog razloga - Milan ima samo tri rutera.

Voditelj u svakoj spavaćoj i dnevnoj sobi ima televizor, na dva uređaja 24 sata gleda samo Zadrugu, dok je na jednom televizoru stalno uključen Pink.

Milošević živi sa majkom Rajkom, koja je posle 48 godina napustila svoj porodični dom u Sremskoj Mitrovici i preselila se kod svog naslednika. Pored prostrane kuće Milan ima dvorište u kojem često uživa sa svojim kućnim ljubimcima.

Kako izgleda porodični dom Milana Miloševića, u kojem u skoro svakoj prostoriji ima televizor na kojem prati Zadrugu pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Milan Milošević otkrio kakvi su novi zadrugari i da li ulazi u Zadrugu 4 kao učesnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    23. oktobar 2020 | 15:37

    Bolesnik. Gori od Miljane. Zanimljiv zivot vodi, bas onako "momacki".

  • Lela 2

    23. oktobar 2020 | 15:56

    Uziva da se sladi u tudjoj muci...kao voditelj je los,kao covek jos gori...

  • Jovan

    23. oktobar 2020 | 15:32

    Ne znam Milane meni se iskreno ne svidas kao voditelj jako uzivas u tudoj nesreci,a i ti si propatio pored svoga oca pa si zato zao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA