≫ 

Od borbe za život do potpune transformacije: Dve godine od stravične nesreće Darka Lazića

Lazić je pričao da pre nesreće nije vodio računa o ishrani i da mu nije bilo strano konzumiranje narkotika i alkohola

  • 17
Darko Lazić

Foto: Telegraf.rs, Nikola Tomić

Popularni pevač Darko Lazić (29) je na današnji dan, 23. oktobra 2018. godine, doživeo tešku saobraćajnu nesreću, a dve godine kasnije Darko je drastično promenio svoj život i izgled.

Lazić je u Brestaču kod Pećinaca automobilom sleteo sa puta i prevruo se na krov, a kasnije je analizom krvi utvrđeno da je pevač u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

U KBC Zemun primljen je sa teškim telesnim povredama, bio je životno ugrožen i odmah je uveden u veštačku komu. Pevač je više od mesec dana boravio na intenzivnoj nezi, a njegovo zdravstveno stanje menjalo se iz dana u dan.

Darku je bilo oštećeno plućno krilo, pa je disao uz pomoć veštačkih pluća, u jednom trenutku otkazao mu je bubreg. Budući da je je polomio i butnu kost, bile su loše prognoze što se tiče hodanja, ali i samog oporavka.

Lazić je operisan nekoliko puta zbog unutrašnjeg krvarenja i komplikacija koje su se pojavile nakon nesreće. Doktori su se svim silama borili za pevačev život, u čemu su, na sreću, uspeli. Nakon što je je probuđen iz veštačke kome, Lazićevo zdravstveno stanje krenulo je nabolje.

Još dok je bio na intenzivnoj nezi Darko je saznao, kako je Telegraf ekskluzivno objavio, da će drugi put postati otac, što mu je bilo dodatni podstrek da se bori za svoj život i zajedničke trenutke sa svojom decom i najmilijima.

Darko je nakon mesec i po dana napustio KBC Zemun i nastavio lečenje u jednoj banji, gde je boravio sa majkom Brankom Lazić, koja se brinula o njemu. U vreme nesreće Lazić je imao drastičan višak kilograma, a u banji se moglo primetiti da je počeo da mršavi.

On je u banji napravio svoje prve korake posle nesreće, ali i se i po izlasku, za Božić, 6. januara 2019. godine, kretao uz pomoć štaka. Iako su mu lekari predlagali nastavak terapije u banji, Lazić je prekinuo lečenje, pa je vežbao sa fizioterapeutom, uz čiju pomoć je stao na noge.

Lazić je dobio sina Alekseja 6. juna 2019. godine, a vremenom je zbog srećnih vesti, kao i nesreće, promenio način života. Lazić je u razgovoru sa medijima istakao da se rešio poroka, alkohola i droge, koje je priznao da je konzumirao.

Nakon što je jedva izvukao živu glavu, rešio se poroka, a onda je počeo da gubi kilograme i menja lični opis.

Lazić je smršao više od 75 kilograma, a na Aleksejevom krštenju, 24. juna 2020. godine, mnogi su u čudu gledali Darka ne krijući oduševljenje što se posvetio sebi i svom zdravlju. Pevač se podvrgao operaciji smanjenja želuca, ali ga navodno očekuje još jedna operacija kako bi se rešio viška kože.

Kako se menjao Lazićev izgled za samo tri godine, od saobraćajne nesreće pa do danas, pogledajte u galeriji u nastvku teksta:

Video: Darkova verenica u uskom kombinezonu zamešala usred restorana, Lazić joj snimao seksi guzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    23. oktobar 2020 | 21:03

    А он још није у затвору!???

  • Honor

    23. oktobar 2020 | 21:37

    Meni stigao poziv, jer nisam na vreme platio pojas...

  • Babajaga

    23. oktobar 2020 | 23:17

    A kad ce taj, potpuno beznacajni tip da odgovara zbog nesrece koju je izazvao? I da li sad vozi sa ispravnom vozackom dozvolom? Zasto ga ne procesuiraju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA