≫ 

Ona će vas emocijom rasplakati, a priredila je Opačiću ono što nije doživeo ni od jednog pevača

- Kada sam stigla kod njega u atelje, on je seo za klavir, odsvirao i otpevao, nakon čega sam se rasplakala kao kiša - rekla nam je mlada pevačica

  • 5
Lena Čolak

Printskrin: Youtube/Two Louder TV

Mlada pevačica Lena Čolak, koja je pažnju javnosti privukla svojim talentom, neobičnom frizurom, ali i provokatovnim tekstovima, ovog puta svojoj publici predstavila je nešto drugačije i mnoge rasplakala.

Lena je objavila spot za pesmu "Majko", koju je radio Bane Opačić, a svojom emocijom mlada pevačica dirnula je mnoge. Ono što je zanimljivo, i što se Opačiću sigurno nije često dešavolo, jeste da mu pevač vrati strofu kako bi je napisao naknadno.

- Javila sam se Banetu i tražila kakvu pesmu želim da mi napiše, tačno sam mu dala smernice i "ispričala priču", a onda je on to uradio maestralno dobro, bolje nego sto je moglo da se zamisli. Kada sam stigla kod njega u atelje, on je seo za klavir, odsvirao i otpevao, nakon čega sam se rasplakala kao kiša. Plakala sam dugo, ustala sam i zagrlili smo se, nisam mogla da dodjem sebi od naboja emocija - rekla nam je Lena

- Kada sam kasnije krenula kući, pustila sam snimak koji smo napravili, i naravno, opet sam se rasplakala. Pošto se druga strofa piše naknadno, istina je da sam je vratila da mi napise opet jer sam znala da moze da bude maestralno dobra kao i prva, bio je malo u čudu, jer skoro nikad nije doziveo da neko vrati i traži ponovo, ali sam tacno znala šta želim i on je to razumeo - ispričala nam je pevačica.

- Nakon nekoliko dana poslao mi je ponovo napisanu drugu strofu, i od samog citanja teksta sam se sva ježila. Bane je čovek koji se jednom radja, jer ume da prodre u srž svakog pevača i da emocije pretoči u muziku - rekla je Čolak.

- Snimanje spota je bio veliki izazov za mene jer sam imala jako zahtevne scene. Od jedne scene sam zadobila opekotine trećeg stepena na kolenu. Biti na hladnoj kiši nekoliko sati, u hladnoj noći posle ponoći, dok je ljudima koji su bili iza kamere bilo hladno u jaknama - rekla nam je Lena dodala:

- Mozete da zamislite koliko sam se smrzla kad nisam osetila da mi koža gori od suvog leda kome je temperatura -85 stepeni. Dala sam sve od sebe da spot zaista lici na holivudski film, prolila suze, krv i znoj... ali znam da će moja publika to umeti da prepozna.

U spotu joj roditelje tumače glumci i zvezde serije "Igra sudbine", Milica Milša i Vladan Savić.

- Glumci koje sam izabrala za roditelje u spotu su zaista divni ljudi i veliki profesionalci sa kojima je bilo veliko zadovoljstvo saradjivati. Mnogo se radujem ovoj pesmi, poklanjam je svim majkama jer to zaista zasluzuju - zaključila je Lena.

Kako izgleda spot za pesmu "Majko" Lene Čolak pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA