Nadežda uputila poruku Tomoviću nakon Tomine prevare: "Mnogo te volim, jedva čekam da se vidimo"

Nadežda se danima oseća loše, a sada se obratila Vladimiru

  • 16
Vladimir Tomović Nadežda Biljić Vladimir Tomović, Nadežda Biljić/Foto: Nikola Tomić, ATA images

Nadežda Biljić prolazi kroz težak period nakon što ju je u Zadruzi 4 prevario Tomislav Panić, sa kojim je u vanbračnoj zajednici i ima sina Longa. 

Pevačica je u nekoliko navrata završila u bolnici, a i njena majka istakla je da je Nadežda u lošem zdravstvenom stanju i na infuziji.

Ona se sada oglasila na Instagramu i zahvalila se Vladimiru Tomoviću, koji je javno rekao da ne podržava Tomino ponašanje u Zadruzi.

- Vladimire Tomoviću, najviše na svetu te voli tvoja drugarica, poštujem te i cenim od prvog dana. Svaka ti je ka Njegoševa, bravo, care! Mnogo te volim, mnogo, i jedva čekam kraj rijalitija da se vidimo i odemo na kafu, mnogo te voli tvoja drugarica, bravo! - poručila je pevačica putem Instagrama.

Zbog svega što joj je priredio čovek sa kojim ima dete, Nadežda se već danima oseća jako loše, do te mere da čak nije mogla ni da jede.

Nisam dobro, izašla sam iz bolnice. Sinoć sam završila u bolnici, zdravlje mi se pogoršalo jako. 20 dana ne mogu da jedem, infuzije moram da primam kako bih mogla da primim insulin. Ja sam potrebna svom detetu - otkrila je pevačica.

Nadežda Biljić Nadeždina objava/Printskrin: Instagram/nadezda_biljic_official

Video: Toma ulazi u Zadrugu 4, Nadežda ga ispratila u karantin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    23. oktobar 2020 | 20:24

    Ova pukla totalno. 🥴🥴🥴

  • Ana

    24. oktobar 2020 | 09:18

    Dete im se hrani preko sonde i očigledno ima ozbiljan zdravstveni problem a oni se varaju po rijalitijima i izigravaju budale zarad malo pažnje.Tužno i žalosno koliko su neodgovorni oboje.

  • Komsinica Cica

    23. oktobar 2020 | 21:01

    E moja Nado, ko god udje u rijaliti, ostavi zivot za sobom, i uhvati se u neki nov, nerealan. Ti bar znas sta je rijaliti. Pucaju brakovi, veze, veridbe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA