Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Kokić priznala da je bila u depresiji zbog korone i otkrila šta ju je najviše uzdrmalo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je pre nekoliko meseci otvorila teretanu, ali to je ne ispunjava onoliko koliko pevanje

  • 3
Ana Kokić Ana Kokić/Foto: ATA Images

Kao i svi pevači, i Ani Kokić je trenutno onemogućeno da ima nastupe koji su joj bili primarni izvor finansija, pa je nedavno pokrenula privatni biznis.

Ana je prokomentarisala celu situaciju sa korona virusom koji je onesposobio ceo svet, a koji i dalje bukti u gotovo svim zemljama. Ana je otvorila teretanu i spojila zdravo i korisno, pa joj nije toliko teško kada su finansije u pitnaju, ali joj nedostaje posao koji voli.

- Od marta sam imala par nastupa, ali Bože moj, tako je kako je. Zdravlje je prvenstveno na prvom mestu. Takva je situacija. Moramo ostati hrabri i jaki u glavi. Nije mi sad kao toliko teško zbog finansija, nego što ne radim posao koji volim i radim 20 godina. Nedostaje mi svirka, bend, publika… Za novac ćemo se snaći, hvala Bogu da imamo porodicu, prijatelje, pa jedni drugima pomažemo. Sreća, pa ćerke nisu zahtevne. Zaista su dobre devojčice i sve razumeju. Lepo smo ih vaspitali i nemamo problem sa njima - rekla je pevačica.

- Mi smo deca devedesetih, navikli smo na ovakve stvari, pa čak i gore. Preživećemo. Imala sam period kada sam bila, da ne kažem u depresiji, ali nije mi bilo svejedno, jer je sve nesigurno mesecima.

- Ne možemo ni da se organizujemo, niti da planiramo neke stvari. Treba lepo da znamo i onda da napravimo plan: "Čekaj, živećemo tako i tako. Živećemo od toliko do toliko". Ovako je sve neizvesno, a to me je najviše uzdrmalo - rekla je pevačica za "24sedam", ali i dodala da se istinski trudi na sve načine da ostane pozitivna.

Video: Ana Kokić naporno trenira u izolaciji i se priprema za leto ali svi su gledali u jedan detalj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA