Dunja Ilić posle svih skandala ponovo preživljava dramu: Nisam dobro, u depresiji sam

Pevačica se oglasila na Instagramu i stavila do znanja da je ponovo u Beogradu

  • 22
Dunja Ilić Dunja Ilić/Foto: Instagram/dunya_mithra

Nekadašnja pevačica Dunja Ilić iznenadila je nedavno javnost kada je postala tarot tumač, a na društvenim mrežama podelila je sa pratiocima kroz šta trenutno prolazi.

Dospevala je u žižu javnosti zbog priča o njenoj borbi sa opijatima, ali i bankrotu koji joj se desio kada se preselila iz Srbije.

- Biću iskrena, jer ne želim da ispadne da bilo kakve obaveze prema bilo kome izbegavam, jer sam umišljena, istripovana itd. Ne odgovaram na poruke, otkazujem obaveze i viđanja, jer sam u depresiji - napisala je na svom profilu na Instagramu, na kojem koristi ime Saša Ivanovna.

- Ništa ozbiljno nije, ali jednostavno spavam, jedem, radim koliko moram, čitam. Ne viđam se i ne čujem ni sa najbližim ljudima, jer trenutno nisam u stanju - dodala je.

- Eto, molim sve poznanike itd. da me razumeju što ne odgovaram na poruke, odlažem viđanja. Prosto, ne osećam se dobro - navela je i stavila do znanja da je već neko vreme u Srbiji, odnosno u Beogradu.

- Nisam godinama bila ovoliko dugo u Beogradu, i još par stvari tu je dovelo do ovoga. Biću bolje, ali mi trenutno treba ova izolacija. Dok mi ne bude malko bolje, neću biti na ovom profilu. Divan ostatak večeri svima i ne zamerite - zaključila je Dunja.

Evo i njene objave:

Dunja Ilić Objava Dunje Ilić/Printskrin: Instagram/sasha____ivanovna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BB

    24. oktobar 2020 | 06:52

    Koga interesuje kako se osecaju ovakve osobe? Ima dosta vaznijih stvari, za pisamje a ne krimi, starlete kako ih od milja nazivate a zna se njihovo pravo ime.

  • Balkanski spijun

    24. oktobar 2020 | 06:39

    kad nema o cemu da pisete vi izvucete Dunju iz rukava !! Nego malo pisite o lepim stvarima, ova kao crni oblak gde se pojavi crna kisa pada 7 dana ...

  • kobajagi

    24. oktobar 2020 | 01:41

    Ne znam što pišete o ovoj . Devojko,Idi nadji psihijatra dobrog,na lekove I bez javnih obraćanja . Čemu interes da budeš u medijima ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA