Miloš Biković pokreće novi biznis u Srbiji: Ima velike planove i zaposliće 580 ljudi

Pored Bikovića na ovom projektu radi i italijanski filmski producent Andrea Jervolino, koji će, kako se navodi, uložiti 8,5 miliona evra

  • 10
Milos Bikovic, Juzni vetar 2 Foto: ATA Images

Popularni glumac Miloš Biković u saradnji sa italijanskim partnerom navodno pokreće novi biznis u Srbiji. U pitanju je producentska kuća koja će se baviti animiranim filmovima.

- Tačno je, planiramo da postanemo lideri u svetu po proizvodnji kratkog animiranog filma. Ovo je lokacija, ali kad bude bilo nekih zanimljivijih detalja obavestiću vas - kratko je objasnio Biković.

Vlada Srbije podržala je ideju o izgradnji studija u kome će se snimati kratki, animirani, veb i striming filmovi, kako se navodi, a Biković možda je i najzaslužniji za brzu realizaciju ove ideje, piše "Alo".

Cena prostora na eksluzivnoj lokaciji u Beogradu navodno košta oko 2.500 evra po kvadratu, a ako je suditi po rečima glumca, radi se o ozbiljnom projektu.

Zajedno sa Bikovićem na ovom projektu radi i italijanski filmski producent Andrea Jervolino, koji će, kako se navodi, uložiti 8,5 miliona evra i zaposliti 580 ljudi u Srbiji.

Podsećamo, nedavno je u Novom Sadu otvoren ogranak produkcijskog studija lervolino Studios d.o.o. za izradu kratkih animiranih filmova, koji su zajedno osnovali direktor producentske kompanije lervolino Entertainment Andrea Iervolino i Biković.

Video: Ovo je devojka koja je pored guze istetovirala Bikovićev lik, otkrila tri jaka razloga za to!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ica

    24. oktobar 2020 | 13:31

    Bravo za Miloša. Ljubomorni mogu samo da mu zavide, naopak smo narod kad nismo ponosni na naše ljude. Kreativan, trudi se, ima uspeha, svaka čast! Srećno

  • Ana

    24. oktobar 2020 | 10:20

    Bravo za Milosa

  • Maverick

    24. oktobar 2020 | 12:28

    Bravo Bikoviću,sve najbolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA