≫ 

Milić iskreno o pokojnoj ćerki: "Hteo sam da je ubijem od batina kada sam video da tuče majku"

- Maja je mrzela majku, moju prvu ženu, jer ju je zvala "narkomanka", i ona je nju prva provalila da se drogira - otkrio je roker

  • 12
Milić Vukašinović Milić Vukašinović, Printskrin: Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Roker Milić Vukašinovć nije imao baš bezbrižan život jer je doživeo nešto najgore za svakog roditelja - ostao je bez ćerke Maje koja je preminula pre dve godine u Sarajevu.

Vukašinović je sada otvorio svoju dušu i ispričao ono što ga je godinama mučilo i što sebi nikada neće oprostiti. On je ispričao kako je počela njegova porodična drama, kada se pokojna ćerka zaljubila u pogrešnog dečka koji ju je uvukao u svet pakla.

- Moja ćerka je imala 14 godina kada je ta priča počela. Ona je ratno dete i generalno je u Sarajevu dosta dece izvršilo samoubistvo. Jako lako se dolazilo do tih najtežih droga u to vreme. Zaljubila se u jednog dečka koji je bio jako lep, svirao je bubnjeve i bio je veoma talentovan i stalno su se družili... Bilo mi je sasvim normalno da malo popije pivo ili "produva" travu - priča Milić i dodaje da je za Maju bilo kasno, kada je on shvatio da se navukla na heroin.

- Međutim, taj dečko i svi njegovi drugari su već bili na heroinu. Narkomani se vode mišlju: "Što bih samo ja bio na igli, kad može još neko pored mene". E, tako je on nju navukao. Prvo sam pomislio kada je dolazila kući nekako čudna da je bila malo mamurna, da je popila malo više piva i duvala, dok nisam provalio da je u pitanju heroin, a tada je već bilo kasno.

Milić tvrdi da je on napravio grešku, jer je ćerki verovao i pustio je da sama živi u stanu koji joj je lično on iznajmio.

- Zaje*ao sam se jednom kada mi je rekla: "Evo, tata, neću više nikad, nikakvu drogu više neću probati." Htela je da joj iznajmim stan i tu sam napravio najveću grešku, koju sebi nikada neću oprostiti. Iznajmio sam joj stan, nadajući se da se neće vratiti tome i da će joj se zdravstveno stanje poboljšati. Kakvo je u tom stanu bilo leglo narkomana. To je bio horor - ispričao je iskreno roker za "Srpski telegraf".

On je ispričao i jednu situaciju, kada je kako tvrdi, želeo da ubije ćerku jer ju je zatekao kako maltretira i tuče svoju majku, odnosno Milićevu prvu ženu.

Milić Vukašinović, ćerka Maja Milić Vukašinović sa ćerkom Majom, Foto: Facebook

- U jednom momentu sam ćerku hteo da ubijem od batina. Ja sam ušao u našu, tada zajedničku kuću, i kada sam otvorio vrata, video sam kako Maja tuče moju suprugu, koja je maltene nemoćna. Udarala je nogama, a ona je ležala na podu. Ja sam ja zamalo bacio sa terase, nezavisno što je moje dete, ali to kad sam video, znao sam da joj je tražila pare, a ona mučena nije imala da joj da i moja ćerka je nju tukla. Eto, to su ti narkomani - priznaje Vukašinović i otkriva da je Maja mrzela svoju majku iz jednog razloga:

- Maja je mrzela majku, moju prvu ženu, jer ju je zvala "narkomanka", i ona je nju prva provalila da se drogira. Majku je mrzela, a mene je volela. Ta psiha nije bila moje dete. Od heroina je bila deformisana njena psiha. Izgubio joj se identitet koji je postojao pre. Kao devojčica je bila duhovita, simpatična, talentovana i omiljena i sve je krenulo naopako posle tog njenog prvog dečka.

Video: Supruga Milića Vukašinovića izašla iz stana, ali nije želela da daje izjave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Agent.

    24. oktobar 2020 | 11:28

    Eee zato majstore sto si smatrao da je trava ništa, zato si i ostao bez deteta.

  • Đorđe

    24. oktobar 2020 | 12:46

    O pokojniku ili pokojnici sve najlepše, pusti priču sad, trebalo je to rešavati dok je bila u životu!

  • DANILO

    24. oktobar 2020 | 12:13

    Tuga ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA