≫ 

Svi se pitaju na koga će beba da liči, a ovako je Luna izgledala kada je imala nekoliko meseci

Đoganijeva je podelia uspomenu iz detinjstva

  • 28
Luna Đogani i Marko Miljković Foto: ATA Images

Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković čekaju svoje prvo dete, a Đoganijeva se sada pohvalila starom fotografijom kada je imala svega nekoliko meseci.

Đoganijeva je na svom Instagram profilu objavila uspomenu iz detinjstva, kada je bila beba i imala nekoliko meseci i napisala: "Nekada ja" i dodala emotikon bebe.

Na prvi pogled mnogi nisu prepoznali da je na fotografiji Luna, a ona je ranije istakla da bi volela da njeno i Markovo dete liči na Miljkovića, ali i na nju.

Ja bih volela da beba bude crna kao Marko, ali da ima moje oči. To mi je velika želja. Smatram da imam najlepše oči na svetu, pa to želim i svom detetu. Nisam mnogo zahtevna - ispričala je pobednica "Zadruge 2" u lajvu na Instagramu.

Marko je ranije ispričao da bi voleo da prisustvuje porođaju i da ima osećaj da će on i Luna dobiti dečaka.

- Imam neki osećaj da će biti dečak. Kažu da švaleri prave žensku decu. Pošto ja nisam švaler, niti sam ikad bio, sigurno će biti muško. Neka je živ i zdrav, šta god da bude. Uskoro ponovo idemo na pregled, pa ćemo videti. Samo saznanje da je Luna trudna za mene je velika sreća. Bog nas je blagoslovio. Našu ljubav krunišemo vrhunski, na pravi način - rekao je Miljković.

Kako je Luna izgledala kao beba sa svega nekoliko meseci, ali i njene seksi fotke u bikiniju pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Luna ljubi Markove majice: Hvatala se za glavu, Gagi prebledeo, Miljković u šoku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan R

    24. oktobar 2020 | 15:23

    Meni se oštenila kučka juče 9 komada. 4 muška i 5 ženskih.. Ja prisustvovao porođaju i ako nisam otac. Ona sve sama obavila, nahranila i sad mirno spavaju. Bez veterinara i bez greške.

  • Belo

    24. oktobar 2020 | 16:08

    Vi cete ovako nas narednih 9 meseci da maltretirate?!

  • Grobar Mme

    24. oktobar 2020 | 15:55

    Na Gastozza..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA