≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Đani je bio veseo, popio je malo više": Slađa otkrila detalje slavlja povodom ženidbe sina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Folker i njegova supruga će kroz mesec dana postati baka i deka, pa istuču da su zbog toga veoma srećni

  • 5
Slađa Đani Trajković Slađa i Đani, Foto: ATA Images

Pevač Radiša Trajković Đani je pre tri dana, 21. oktobra, oženio sina Miloša, koji sa suprugom Ninom čeka prvo dete.

Zbog trenutne situacije i epidemije korona virusa, porodica Trajković nije bila u mogućnosti da organizuje gala proslavu, već su posle opštine u krugu najbližih sve proslavili svečanim ručkom.

- Đaniju je čak otkazan i nastup koji je trebalo da ima u Švajcarskoj za vikend. Nismo mogli da pozovemo mnogo ljudi, jer mi imamo dosta prijatelja i rodbine, mnogo kumova. Kad budemo pravili svadbu sledeće godine, to će sigurno da bude 500,600 zvanica - rekla Slađa za portal "24sedam".

No, kako je Đani poznat kao veliki boem i čovek koji voli da se proveseli, pevač je posle restorana slavlje nastavio u svom stanu koji se nalazi u elitnom beogradskom naselju.

- Đani je bio veseo na slavlju, popio je malo više, ali falila mu je muzika. Ustežemo se zbog ove korone, ne znamo kako će ljudi da reaguju, ne možemo da se ponašamo opušteno, moramo da se pridržavamo svih mera - otkrila je Đanijeva supruga.

Folker i njegova supruga će kroz mesec dana postati baka i deka i ističu da su srećni zbog toga. Oni još uvek nisu sigurni gde će se snajka poroditi jer sve to zavisi od epidemije.

- Mislim da će se Nina poroditi u državnoj bolnici, više verujem državnim ustanovama. Ali ako bude bilo potrebe zbog situacije sa korona virusom, porodiće se u privatnoj klinici. Ništa nije definitivno, još nisu odlučili - kaže ona i dodaje da bi volela da unuk dođe na svet isti dan kada i njegov otac Miloš, odnosno Slađin i Đanijev sin:

- Sin mi je rođen 4. decembra, pa bi bilo lepo da se Nina porodi na njegov rođendan.

Video: Đani na slavlju za 10 sekundi zaradio 1.200 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    24. oktobar 2020 | 16:56

    Sačuvaj nas Bože ovih prazilukovića.

  • Đido

    24. oktobar 2020 | 16:43

    Taj se ne trezni 24/7/31/365.Kako li je onda napijen izgledao?

  • toyi

    24. oktobar 2020 | 20:09

    Posto je estrada u krizi i djani kosto kaze njegova supruga hoceli vjenjcanje unuka platiti baba i deda roditelji Djania kad bude 500-600osoba?Posto sladja kaze da im pomazu roditelji djania🤣🤣🤣🤣😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA