≫ 

Za nekoliko sekundi ih "okite" novcem! Ovako pevači dobijaju bakšiš koji jedva drže u rukama

Ako im se posreći - na privatnim proslavama zarade više od honorara, a Lukas iz jednog razloga više neće da peva na romskim slavljima

  • 30
Sara Reljić, Radiša Trajković Đani,Milica Pavlović Printskrin: Instagram/balkanuzivo, Instagram, Telegraf

Osim honorara, pevači često zarade i odličan bakšiš na privatnim slavljima gde nastupaju, a kada za samo nekoliko sekundi dobiju ogroman novac - mnogima se zavrti u glavi.

Kada se late mikrofona i zapevaju omiljenu pesmu prisutnih ili neku po želji, mnogi pevači u rukama jedva uspevaju da drže bakšiš koji su dobili.

Sara Reljić pre nekoliko dana pevala je na jednom romskom veselju, gde ju je grupa muških zvanica za 50 sekundi okitila satovima koje su nosili.

Jedna šaka bila joj je puna novčanica, dok su joj drugu ruku, podlakticu, okitili satovima koje, kako se čuje u snimku, ona govori da neće da vrati.

Ali, ja ne vraćam! - rekla je Sara kada je izvesni momak počeo da joj ređa satove.

Video: Saru Reljić na romskom veselju za 50 sekundi okitili sa 10 satova, pa joj sve uzeli

Jana Todorović pevala je na jednoj privatnoj proslavi, a bakšiša je dobila toliko da ga je jedva držala u ruci.

Pevačica je na romskoj proslavi uveseljava goste izvodeći im numeru "Žena od sultana", a dok je pevala i igrala u ruci je imla punu ruku novčanica, a kako izgleda, u pitanju je nekoliko stotina evra.

Pored Jane, na pomenutom slavlju su pevali i Andreana Čekić, Nadica Ademov, Adil Maskutović i Enes Begović, za koje takođe nije izostao bakšiš.

Video: Jana jedva drži bakšiš dok pevaŽenu od sultana

Radiša Trajković Đani pevao je u jednom retoranu, na slavlju upriličenom povodom rođenja sina Vuka, kreatorke Dijana Radonjić, poznatije kao "beogradska kraljica haljina".

Goste su pesmama zabavljali Đani i Darko Lazić, a njih dvojica su se dobro oparili.  Đani je za samo 12 sekundi numere dobio 1.200 evra bakšiša.

Video: Đani na slavlju za 10 sekundi zaradio 1.200 evra

Folk zevzde Ceca Ražnatović i Aca Lukas pevali su početkom meseca na jednoj romskoj svadbi u Rimu, a uz dobru pesmu i provod ni bakšiš nije izostao.

Ceca je dobila pozamašan bakšiš, što se videlo na snimcima, a novac nije izostao ni kada se Lukas latio mikrofona. Međutim, pevač je nakon slavlja istakao da više neće da peva na romskim slavljima iako je odlično plaćen.

- Mislite na romsku svadbu? Gde to ozbiljno, to su gluposti. Neću to da radim više nikad. To su, bre, budale! To su lopurde koje organizuju svadbu, neki Romi koji imaju love. I onda oni vrte te pare među sobom i ovi momci, par muzičara, koji organizuju svadbe po celom svetu. To sam tek sad provalio o čemu se radi. Nešto se preganjaju, prebijaju, pevači pevaju - rekao je on ranije za medije.

Video: Sala kao od milion dolara: Ceca napravila lom na romskoj svadbi u Rimu, i Anastasija se ludo provela

Neko dobije gažu, ja i Ceca smo dobro plaćeni. Velike pare smo dobili, ne bih ni došao ovako. Ovi kite, trpaju, stavljaju nam pare na čelo, u košulje i u brushaltere pevačicama, da bi posle njima vratili pare - ispričao je Lukas i dodao:

- Ja ne dozvoljavam da meni iko lepi na čelo novčanice, pa da mi posle traži da mu vraćam. Pravi od mene kafansku pevačicu sa Ibarske magistrale i da mu ja posle vraćam. Tako da ta veselja su takve budalaštine, gluposti, i neću više da učestvujem u tome. U stvari hoću, ali moraće da mi donesu jedno sto hiljada unapred i da sedim na bini, pevam pola sata i da idem kući.

Milica Pavlović  pre godinu dana pevala je na jednoj svadbi, a društvenim mrežama i dalje kruži snimak atmosfere i da je "zgrnula" brdo para.

Mladoj pevačici zvanice su napunile šake novčanicama, a ona je sve vreme dobijala bakšiš, a najviše ga je, kako se čini, dobila za hit Ane Bekute "Imam jedan život".

Video: Milici Pavlović u šake natrpali toliko para da ih je jedva držala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shampita

    24. oktobar 2020 | 17:42

    Ljudi koji prave te proslave i rade po inostranstvu tamo rade najteze poslove koje niko nece. To nisu inzenjeri, lekari, IT strucnjaci pa da rade za ogroman novac koji nemilice trose. Tamo zive bedno a krvavo zaradjeni novac trose da bi u Srbiji napravili kuce u kojima ne borave i slavlja na kojima potrose tu svoju muku na neke kafanske pevaljke.

  • Sun

    24. oktobar 2020 | 16:05

    A vamo kukaju.. Corona ovo, Corona ono... Foliranti..

  • Рус

    24. oktobar 2020 | 18:27

    Dobijaju bakšiš koji posle vraćaju. Lepo je rekao Aca Lukas da se sve radi u dogovoru sa muzičarima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA