≫ 

Kaća Živković žestoko uzvratila na kritike: Samo debele žene mi kažu da sam premršava!

Pevačica je liniju dovela do idealne, a zbog toga je često na meti kritika

  • 17
Saturday Night Madness Katarina Živković/Foto: ATA images

Katarina Živković već je duže vreme na meti negativnih komentara zbog promenjenog izgleda koji je postigla nakon redovnog treniranja, ali njoj ne smeta kada je kritikuju.

Dok pojedini kažu da Kaća danas izgleda savršeno, mnogi smatraju da je premršava, a ona baš i ne drži jezik za zubima i nema problem da kaže šta misli.

- Ne potresam se zbog tih komentara, jer svako ima pravo na svoje mišljenje, a ja imam pravo da takve ljude uklonim sa svojih stranica. Pre nego što sam blokirala te osobe, bacila sam malo pogled na njihove fotografije. Mogu vam reći da su uglavnom žene negativno komentarisale moj izgled, a ja o njihovom ne znam šta bih rekla...

- Naravno, jasno vam je da su u pitanju debele žene, zapravo, predebele. Samo takve mogu da kažu da sam premršava, jer nisam. Svi znaju da vodim računa o svom izgledu, godinama naporno treniram, a imam i poseban režim ishrane zbog insulinske rezistencije koja mi je ustanovljena prošle godine - izjavila je pevačica za "Alo!".

- Svako ko ima taj zdravstveni problem zna da te osobe ne jedu slatkiše, grickalice i brzu hranu, već da se njihova ishrana bazira isključivo na proteinima, od kojih se ne možete ugojiti - poručila je pevačica.

Video: Neću na odmor, sačekaću neka bolja vremena!: Kaća Živković o trenutnoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    24. oktobar 2020 | 21:55

    Epa da ti kaze ova "debela" zena od 60kg i 175 , videla sam te letos u kaficu u leskovcu dok si se vise fotkala nego uzivala sa majkom na kafi i zaista si samo kost i koza . Tesi se i ne vredjaj zene koje imaju vise od 50kg za razliku od tebe

  • Sibin

    24. oktobar 2020 | 23:46

    Tipicna kompleksasica,brala kukuruz do pre nekoliko godina a sad kvazi pevaljka,smesno!!!

  • Max

    24. oktobar 2020 | 23:24

    Glava i telo totalno nesrazmerno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA