≫ 

Toma Panić javno priznao: "Zaljubio sam se u Paulu, Nadežda me ne zanima"

Nadežda se zbog Panićeve javne prevare danima oseća loše

  • 8
Toma Panić

Toma Panić, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Toma Panić je javno priznao da je zaljubljen u Paulu Hublin, a onda je progovorio o  Nadeždi Biljić sa kojom je pre nekoliko meseci dobio sina Longa.

- Što se tiče Paule i mene, ne znam kako da objasnim, desilo se to što se desilo, ne mogu sam protiv sebe. Prija mi njen zagrljaj i njeno sve, potrebna mi je. Posle svega što se dešavalo, mislim da nije samo od tog poljupca (u pabu). Pogledi naši su se sreli pre poljupca - rekao je Toma i dodao:

- Ćutalo se, neki inat između mene i nje. Zadatak je bio samo da bismo se opravdali, ali nema opravdanja. Zaljubio sam se u Paulu.

On je takođe istakao da je siguran da mu Nadežda nikada neće oprostiti javnu prevaru, ali kaže da ga to ne opterećuje previše.

- Mislim da Nadežda ništa neće oprostiti. Ne razmišljam o tome. Lutam sa mislima, ne stalno, provodim kvalitetno vreme. Nemam vremena da razmišljam o tome, malo mi nekad odlutaju misli - rekao je Toma.

- Mišljenje zadrugara i publike me ne interesuje. Za sada jeste dovoljno jako, pustićemo da pokaže vreme. Ne mogu da kažem: "Biće". Rizikujemo. Niko nikome ne može ništa da garantuje - rekao je bivši maneken i dodao:

- Znam da je napolju katastrofa. Očito je i da pre toga nešto nije bilo pre kako treba. Taj baner, ja i Longa zovem Tigrić, tako da to je moglo i za to.

Video: Evo kako je Nadežda ispratila Tomu u Zadrugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćurka

    25. oktobar 2020 | 11:04

    Nadežda je sama kriva, jer je prva slala tomi poruke da više nema ženu i izjavljivala da je gotovo. E pa što je tražila to je i dobila

  • Tea

    25. oktobar 2020 | 11:01

    Sramota ostavio majku sa bolesnim djetetom da udje u zadrugu,a sad još i ovo mnogo je zaljubljive prirode

  • Naj

    25. oktobar 2020 | 11:19

    A mislim da je Pera trebao da ode pravo u policiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA